Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anto Đapić:

'Dajemo potporu Orbanu i prijateljskom mađarskom narodu'

Anto Đapić
Davor Javorovic/PIXSELL
22.03.2019.
u 13:03

Svatko u Hrvatskoj se mora jasno odrediti o ovome pitanju, a nacionalno svjesni ljudi, političke inicijative i stranke poslati jasnu poruku potpore Viktoru Orbanu, jer on u ovom slučaju nije samo mađarski predsjednik vlade i predsjednik Fidesza istaknuo je čelnik stranke DESNO

Udar europskih pučana na Fidesz i mađarskog lidera Orbana nije ni izbliza samo stvar stranaka udruženih u tu nadnacionalnu grupaciju. Taj udar nosi sobom zloćudnu prijetnju tradicionalnoj, narodnoj i kršćanskoj Europi, pogotovo malobrojnijim narodima i njihovim državnostima, odnosno slobodama – poručio je Anto Đapić, čelnik stranke DESNO.

U pozadini je, uvjeren je on, “obračun simbolike koju personificira Soroš, simbolike tzv. novog čovjeka i svega što baštini naša civilizacija s kršćanskom vertikalom, koju simbolizira Viktor Orban u političkom smislu danas”.

- Zbog toga se svatko u Hrvatskoj mora jasno odrediti o ovome pitanju, a nacionalno svjesni ljudi, političke inicijative i stranke poslati jasnu poruku potpore Viktoru Orbanu, jer on u ovom slučaju nije samo mađarski predsjednik vlade i predsjednik Fidesza – istaknuo je.
DESNO, stoga, “daje punu potporu Viktoru Orbanu i prijateljskom mađarskom narodu”.

Ključne riječi

Komentara 8

OK
okolo
13:41 22.03.2019.

ante mani se ti orbana...učini nešto konkretno na ujedinjavanju bezbroj pravaških stranaka...da ne bih pomislili da ste izdajnici hrvatskog naroda..

ŽO
žoržet
14:39 22.03.2019.

uh, nadam se da će nas sve svevišnje sile čuvati i od orbanovskih i od domaćih 'suverenista' i populističkih 'domoljuba' koji bi se učas, da civiliziranije i bolje od njihove pameti nije, premetnuli bar u lokalne dikatorčiće, ako već nee u ozbiljnije tirane; usput, zanimljivoje kako u susjednoj zemlji naginju 'tvrdorukašima' i 'teškočižmašima' i pored višedesetljetne traume sa staljinom i sovjetskim socijalizmom (čega smo mi, nasreću, bili pošteđeni zahvaljujući jb-ovom hrabrom i mudrom 'ne' davne 1948.). a mi 'samo' volimo dokazane falsifikatore diploma i magisterija (sklone podjednakim, orbanovskim demagoškim frazama, floskulama i 'podrškama') pošto-poto održavati u javnom životu, kolikogod time i dalje destruirali pozitivne i poželjne društvene vrijednosti!

AN
antonelić
22:39 22.03.2019.

manje jedi anto , a više vježbaj ! ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije