Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Dajemo potporu Orbanu i prijateljskom mađarskom narodu'

Svatko u Hrvatskoj se mora jasno odrediti o ovome pitanju, a nacionalno svjesni ljudi, političke inicijative i stranke poslati jasnu poruku potpore Viktoru Orbanu, jer on u ovom slučaju nije samo mađarski predsjednik vlade i predsjednik Fidesza istaknuo je čelnik stranke DESNO
22. ožujka 2019. u 13:03 8 komentara 425 prikaza
Anto Đapić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Udar europskih pučana na Fidesz i mađarskog lidera Orbana nije ni izbliza samo stvar stranaka udruženih u tu nadnacionalnu grupaciju. Taj udar nosi sobom zloćudnu prijetnju tradicionalnoj, narodnoj i kršćanskoj Europi, pogotovo malobrojnijim narodima i njihovim državnostima, odnosno slobodama – poručio je Anto Đapić, čelnik stranke DESNO.

Viktor Orban Odluka bez presedana Orbana i Fidesz privremeno suspendirali iz obitelji pučana

U pozadini je, uvjeren je on, “obračun simbolike koju personificira Soroš, simbolike tzv. novog čovjeka i svega što baštini naša civilizacija s kršćanskom vertikalom, koju simbolizira Viktor Orban u političkom smislu danas”.

Viktor Orban Mađarski premijer Orban naveo uvjete za ostanak Fidesza u EPP-u

- Zbog toga se svatko u Hrvatskoj mora jasno odrediti o ovome pitanju, a nacionalno svjesni ljudi, političke inicijative i stranke poslati jasnu poruku potpore Viktoru Orbanu, jer on u ovom slučaju nije samo mađarski predsjednik vlade i predsjednik Fidesza – istaknuo je.
DESNO, stoga, “daje punu potporu Viktoru Orbanu i prijateljskom mađarskom narodu”.

Khabib Nurmagomedov
OTAC MU PREMINUO
Ne želi 'uzeti' 30 milijuna eura zbog obećanja koje je dao majci!
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
  • okolo:

    ante mani se ti orbana...učini nešto konkretno na ujedinjavanju bezbroj pravaških stranaka...da ne bih pomislili da ste izdajnici hrvatskog naroda..

  • žoržet:

    uh, nadam se da će nas sve svevišnje sile čuvati i od orbanovskih i od domaćih 'suverenista' i populističkih 'domoljuba' koji bi se učas, da civiliziranije i bolje od njihove pameti nije, premetnuli bar u lokalne dikatorčiće, ako već ne ... prikaži još!e u ozbiljnije tirane; usput, zanimljivoje kako u susjednoj zemlji naginju 'tvrdorukašima' i 'teškočižmašima' i pored višedesetljetne traume sa staljinom i sovjetskim socijalizmom (čega smo mi, nasreću, bili pošteđeni zahvaljujući jb-ovom hrabrom i mudrom 'ne' davne 1948.). a mi 'samo' volimo dokazane falsifikatore diploma i magisterija (sklone podjednakim, orbanovskim demagoškim frazama, floskulama i 'podrškama') pošto-poto održavati u javnom životu, kolikogod time i dalje destruirali pozitivne i poželjne društvene vrijednosti!

  • antonelić:

    manje jedi anto , a više vježbaj ! ...