Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvostruki standardi
Povratak na članak

Dačić: Presuda će imati teške posljedice na pomirenje u regiji

Je li u modernoj Europi moguće da neko protjera 200.000 i ubije više tisuća civila, a da za to nitko ne odgovara, pita se Dačić

Komentari 109

YU
yututu
23:40 17.11.2012.

Ovaj serbski PenDrekEfendija se pravi Tošo - zar nije naučio da se pobednicima NE sudi

VL
OB
-obrisani-
23:56 17.11.2012.

druže ivo,pokazao si svoje pravo lice nek ti je sa srećom... ostavi i ti nas....

VL
UT
utatica
15:03 17.11.2012.

Dao Bog nika se s vamna ne pomirili i ne imali nikakva posla, gledajte svoja posla mi ćećmo svoja i čao, što se mene tiče za sva vremena!

VL
HU
hugo
15:17 17.11.2012.

pomirenje?!, zašto bi se mi uopće mirili s njima, da nas opet napadnu......neka njih tamo daleko u svom sranju i dao Bog da nikada ne čujemo za njih, prokletnici!!

VL
MO
morales
15:06 17.11.2012.

Koga briga za pomirenje koje se temelji na krivotvorenju povijesti? To njihovo pomirenje znači da mi moramo prihvatiti krivnju za izmišljene zločine, odustati od naplate ratne odštete, abolirati njihove zločince (kao da oni koji već jesu abolirani nisu dovoljni!) i potrpati svoje vojnike i generale u zatvore! Ovakvu propagandu inače šire po cijelom internetu, pogledajte bilo koji strani članak o presudi i puno je njihovih laži. Dobili smo pravnu bitku, ali ne zaboravite da i ovo igra ulogu, jer mnogi će čitajući komentare pomisliti da se radi o nepravednoj presudi. Ne znaju svi tko je tu radio zlodjela, zato idite i komentirajte, svaki glas koji napiše činjenice i demantira njihove laži je vrijedan! Glavni dokument koji pobija njihovu nebulozu o protjerivanju, osim presude, je onaj u kojem Milošević kritizira svoje zbog bježanja. Googlajte "6000 Hrvata branilo je Vukovar pola godine, a vi Knin ni 12 sati", internet je prepun tih transkripata.

VL
BO
bomba
15:07 17.11.2012.

Dačić: Presuda će imati teške posljedice na pomirenje u regiji --------------------------------- Ako ne želite priznati agresiju na RH i ako ne želite prihvatiti da ste vojno poraženi jer niste htjeli suživot sa Hrvatima veće ste htjeli stvarati Veliku Srbiju na štetu ostalih naroda u regionu. Tko gubi ima pravo da se ljuti. Hrvati nisu u zavadi sa ostalima u regionu a vi jeste i onda se zapitajte što ste to vi sa svima u zavadi. Kako bi nas treturali da smo mi izvršili agresiju a ne da smo branili svoju domovinu. Jest mala ali je lijepa i naša je i svidjelo se to vama ili ne. RH je izvršila aboliciju za sve Srbe koji su bili na okupiranom dijelu RH samo nije za one koji su okrvarili ruke u ratu.

VL
ZX
zark x
15:09 17.11.2012.

Srbi stalno o pomirenju, i Bratstvu i Jedinstvu. Pa sta oni imaju u svojim glavama? Niti smo bili prijatelji prije a definitvno ni poslje agresije i zlocina po Hrvatskoj. Daj, Srbi, nadjite nekoga drugoga za prijatelja, mi smo se odmakli od jugoslavije i to je najmanje sto am treba. Iskreno govoreci, to nece biti lako.

VL
OB
-obrisani-
15:11 17.11.2012.

Druze Dacicu hrvati nisu dosli u srbiju da ubijaju i razaraju nego vi u Hrvatsku jos vam nije jasno. Da ste postovali hrvatsku i hrvatski narod do ovoga nebi doslo

VL
ČA
čaratan
15:12 17.11.2012.

Dacicu,placat cete ratnu odstetu sljedecih 100 godina kao njemacki narod.Pa trujte taj srpski narod i dalje sa lazima Dobrice Cosica.Pravda postoji,pravda je zadovoljena.Hrvatska je vodila obrambeni rat,Srbija i njeni precani koji su bili manipulirani i zaludjeni snovima o velikoj Srbiji,agresorski i osvajacki.Kako se ne sjetite Vukovara i svih hrvatskih zrtava,njih ne spominjete.Samo iskreno pokajanje, placanje ratne odstete,saznanje gdje su sahranjeni nestali hrvatski gradjani i vracanje ukradenih umjetnina iz Hrvatske moze dovesti do partnerskog odnosa medju drzavama.Do tada pa,pa Srbijo.

VL
NE
neverane
15:13 17.11.2012.

Od njih su se odcijepili:Hrvati,Slovenci,Bosanci,Crnogorci,Albanci,a sad postoji i slična težnja u Vojvodini.Velikosrpski apetiti nikad nisu imali za cilj mir i suživot, već samo i jedino aspiracije prema tuđim teritorijama.Ponovo pjevaju o klanju ,njima ni SV.Sava više ne može pomoći.Totalno indoktriniran i zaluđen narod.

VL
VJ
Vitez_jure_ponos_Like
15:16 17.11.2012.

dobro je rekao ćosić lud narod . i ti i takvi htjeli bi osudu nevinih generala bez obzira na njihovu apsolutno čist savijest - -. umjesto da traže prosesuiranje vandala kako ih je nazvao general gotovina oni i dalje piške u vjetar

VL
ZX
zark x
15:17 17.11.2012.

Joj bre, Srbi se osjecaju usamljeni. Trebaju prijatelja, i koga traze>Hrvatsku, a usput lazu po svim medijima o zlocinima koji nisu pocinjeni. Sramotno je da ste bezanijski narod, kad pukne puska, Srb bre bezi, Kosovo, Krf, Krajina, Bihac, Kakav jee to narod? I stim se ponosite. Pa ko zeli biti svama?

VL
MA
Mate
15:19 17.11.2012.

Čista bizantinska iskrenost! Koautor i gotovo tvorac egzodusa Srba iz tzv. Krajine svoj progon srpskog naroga naziva tudjim. Po naredjenju Mileševića uz Dačivu asistensiju sami su protjerali Srbe iz tzv.Krajine i tu krivnju prebacuju na Hrvatsku. Sud u Haagu je to prepoznao.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:19 17.11.2012.

Moguce je Dacicu, moguce,...i za to trazi krivca u Beogradu.

VL
VJ
Vitez_jure_ponos_Like
15:21 17.11.2012.

Milošević krajinskim Srbima: 6000 Hrvata branilo je Vukovar pola godine, a vi Knin ni 12 sati!

VL
VJ
Vitez_jure_ponos_Like
15:22 17.11.2012.

"Više su izginuli u bežaniji sa stanovništvom, nego što bi izginuli držeći linije!”, ruga im se Milošević.

VL
MA
Mate
15:22 17.11.2012.

Mislim da sada ovu situaciju, kad je Hrvatska slobodna treba pametno iskoristiti i pozvati srpske stručnjake i političare da sa iskrenošću i bez fige u džepu sjednu za stol i iznesu sve dokaze o svom vodjenju rata i zašto su razorili Vukovar, granatirali Osijek, Zadar, Šibenik, Gubrovnik, Vinkovce itd. i koje su im bile namjere.

VL
Avatar nlukac11
nlukac11
15:22 17.11.2012.

je jen teške posljedice, a najteže po srbe biti če plačanje ratne odštete ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!

VL
VJ
Vitez_jure_ponos_Like
15:22 17.11.2012.

Oni ga nisu branili, jer po svim izveštajima koje smo dobili od policajaca, građana i ostalih, čim je prestala artiljerijska priprema u sedam uveče, oni su naredili - bežaniju! Prema tome, tu nije bilo nikakvog otpora niti je bilo borbenog dodira sa hrvatskim snagama. (...) - Tamo je palo naređenje da svi izađu iz Krajine istog dana, čak bez stvorenog kontakta sa hrvatskom vojskom na najvećem delu fronta. Da smo istog tog dana napravili idiotsku glupost da im pomognemo, ko bi to stigao do Knina do večeri da im pomogne?! Pa, tamo ne bi moglo da se stigne od njihovih kolona kojima su zakrčili sve putove u bežaniji zajedno sa stanovništvom. (...) Pitanje je ko je, zaista, doneo odluku da krajiško rukovodstvo napusti Krajinu? Takva odluka, kada su imali sve uslove da se brane, izazvala je egzodus. Sada to treba da bude razlog da Jugoslavija jurne tamo da brani te teritorije, sa kojih su oni utekli kao zečevi?!

VL
ZX
zark x
15:29 17.11.2012.

Kakav je to narod koji gleda svaku priliku da bre pobegne, pa onda slusaju svoju mitomaniju o srbskom junastvu. Zalosno.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.