Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibensko vijeće

"Da sve skupa nije žalosno, možda bi bilo smiješno..."

'za dalmaciju....090310.....sibenik Gradsko vijece grada Sibenik-Ante Gasperov, Boris Dragutin i Miodrag Miskovic Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
09.03.2010.
u 17:30

Vijećnici su Šibenčanima opet priredili svojevrsnu predstavu te pokazali kako i nisu dostojni odgovorne zadaće koja im je povjerena.

Šibenski su gradski vijećnici i jučer priredili svojevrsnu predstavu kojom su opet pokazali kako su mnogi od njih nedostojni odgovorne zadaće koja im je povjerena. Naime, sjednica Gradskog vijeća prekinuta je prije nego što je u pravome smislu i počela. Već za izglasavanja dnevnog reda vijećnicu su napustili vijećnici HDZ-a, nedavno smijenjeni predsjednik GV-a Ivan Ninić i Petar Lalić (vijećnik srpske nacionalne manjine), a pet minuta poslije još dvojica: Ante Gašperov Čače i Drago Skorić (HSU), svi inače redovito svrstani u tzv. blok HDZ-a.

– Drago i ja ćemo također napustiti sjednicu jer ne želimo održati većinu. Čini mi se da bi najbolje bilo da se raspišu novi izbori – ustvrdio je napuštajući sjednicu Gašperov Čače, nezavisni vijećnik, Šibenčanima poznatiji kao vlasnik vučne službe za pokvarena vozila.

U vijećnici su tada ostali zbunjeni vijećnici SDP-a i HNS-a, dvojica nezavisnih i Milorad Mišković Casper (HSS), poznati magičar i iluzionist. Mirko Radak, drugi "umirovljenik", nije ni došao na sjednicu, što je i najavio dan ranije uvrijeđen istupom M. M. Caspera na prošlome GV-u. Ivica Poljičak iz HDZ-a napuštanje sjednice obrazložio je time što je s dnevnog reda skinuto glasovanje o njihovu prijedlogu Statuta grada Šibenika. Predsjednik GV-a Goran Grguričin (HSP) sa zakašnjenjem je pak shvatio da 13 vijećnika nije dovoljno za nastavak sjednice pa su se šibenske vlasti razišle.

– Da sve skupa nije žalosno, možda bi bilo smiješno – dobacio je jedan od vijećnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije