Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
probio osiguranje

Da su meci bili pravi, predsjedniku Češke ne bi bilo spasa

atentator (1)
Screenshot
01.10.2012.
u 20:00

Napadač je identificiran kao Pavel Ondrous (26). Češki je državljanin, uhićen je zbog huliganizma i prijete mu do dvije godine zatvora

Češki predsjednik Vaclav Klaus bio je žrtva neobičnog atentata. Nekoliko hitaca u njega je ispalio mladić odjeven u maskirnu uniformu. Srećom, napadač je pucao iz plastičnog pištolja odnosno replike zračnog pištolja i predsjednik je tek lakše ozlijeđen. No, da su namjere muškarca bile da smakne Klausa, nitko ga u tome ne bi spriječio jer se uspio probiti kroz masu tik do \"mete\". 

Da su meci bili pravi, predsjedniku Češke ne bi bilo spasa. 

Incident se dogodio u petak prilikom otvaranja mosta u gradu Chrastava, a zbog nejga će ipak letjeti glave i to ona šefa predjednika osiguranja koji je zbog propusta podnio ostavku. 

Napadač je identificiran kao Pavel Ondrous (26). Češki je državljanin, uhićen je zbog huliganizma i prijete mu do dvije godine zatvora. Tvrdi kako je napao predjednika kako bi privukao pažnju vlade na probleme \"običnog čovjeka\", prenosi First Post

Komentara 2

Avatar DucMan
DucMan
21:06 01.10.2012.

Saka mu čast, napravio je Predsjedniku ogromnu uslugu, možda mu je čak i spasio život u bližoj ili daljnjoj budućnosti. A to što piše u tekstu da je Predsjednik lakše ozlijeđen... Ma dajte molim vas, nije vrag da će netko povjerovati u to? Od pištolja na one žute plastične metke preko onog debelog sakoa? I još deblje kože, karakteristične za političare? Smiješno!

DU
Deleted user
21:47 01.10.2012.

"atentatora"Ondrousa nagraditi s najvecim Ceskim odlikovanjem,jer je spasijo zivot presjedniku,jer se on uopce ni je "probijo"pored presjednikovih cuvara,jednostavno je doseto do presjednika i "BUM",eto koliko su ti "cuvari" stvarno cuvari takve jedne osobe,ovog puta tacno presjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije