Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zašto sada
Povratak na članak

Da nije počela istraga protiv HDZ-a, propalo bi sve o Fimi mediji

Prema zakonu: Protiv Barišića i protiv HDZ-a istraga mora u jedinstveni postupak.

Komentari 61

X2
xychhr-200
12:30 29.10.2011.

HDZ-ovci se pitaju: Zašto je istraga otvorena samo mjesec dana prije izora, a ner bar 6 mjeseci ranije..? Trebali bi u stvari biti zahvalni za to, jer da se to pokrenulo ranije njihovi navijači ne bi imali za koga glasovati..... jer bi bar 90% te bratije bilo u Remetincu. Ovako će najprije biti izbori i veliko sramoćenje KRADEZENJARA... a onda za 5-6 mjeseci Remetinec. .

VL
OB
-obrisani-
13:32 29.10.2011.

Zabranom HDZa bi se zaštitili interesi Hrvatske i njenih građana u budućnosti. Zatvaranjem svih visokopozicioniranih članova HDZa i oduzimanjem im sve imovine bi se baram malo zadovoljilo pravdu. Oduzimanje apsolutno sve imovine HDZu i užoj i široj obitelji svih istaknutijih HDZovaca od lokalne do državne vlasti je jedino prevedno što se može učin _______________________________ taj današnji HDZ nema veze s onim HDZom prije 20 g osim simboličnog naziva svojom nesposbnošću ugrozili su nam živote,budućnost i budućnost naše djece od naše države ostao je samo grb i himna , korupcijska bagra

VL
OB
-obrisani-
13:35 29.10.2011.

primanjem 80 000 članova SKH KPJ ( korumpirani direktori, šefovi, političar i ina vrhuška)o svoje redove HDZ je poništio smisao prvih demokratskih izbora filozfoja je da se mijenja Beograd za Brisell Pod Brisellom nećemo smjeti ništa osim konobarti,donosit golf lopoticece i biti palijativna skrb ishalpjelim mafijašima i to na svojoj zemljiđ to je politika koju podupire HDZ

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
13:48 29.10.2011.

Neka BAJIĆ iz ladice izvadi samo ono što se drži o saborskom zastupniku SDP-a i gradonačelniku Požege Zdravku Ronku i o njegovoj vezi s Kamen Ingradom i Vladom Zecom koji je osuđen na 7 godina zatvora i već guli kaznu. U tim transakcijama a što već svi znaju grad je oštećen za 11,2 milijuna koji nisu ušli u gradski proračun i 9,3 milijuna kojima su plaćene iz proračune mjenice bankama a koje je Zecu dao Zdravko Ronko. I sve to nije tajna. To su podaci iz PRORAČUNA GRADA POŽEGE. Dakle, šteta za grad je 20,5 milijuna kuna, a isti toliko nije uložio u gradnju infrastrukture zadnjih 10 godina. I sve to stoji u ladici i čeka zastaru. Najtragičnije je da to sve ZNA I HDZ koji o tome šuti !!!!!!! Neka DORH odbije kaznenu prijavu, a ne da ju SKRIVA, jer progon mogu nastaviti oni koji su prijavu podnijeli, ali u tome i je KVAKA. Dok se DORH ne očituje ništa se ne može protiv Zdravka Ronka.

VL
OT
otili
13:50 29.10.2011.

Prije bih rekoao da su građani ove države hodali križnim putem. Vaš put Jaco bio je posut crnim torbama, lažima, broševima,skupocijenim torbicama i gnjusnim potpisivanjem svega što Vam se stavi pod nos.

VL
LI
linalena
13:52 29.10.2011.

HDZ i jest osnovan od bivših članova SKJ. Nema među osnivačima gotovo nikoga tko nije bio u SKJ. Dakle: Tuđman, Mesić, Boljkovac, Manolić, Vukelić, Bobetko, Dropulić,Šeks, Kosor,Bebić, Milinović...trebam li dalje?

VL
DK
dkatica2
13:52 29.10.2011.

hdz@hdz.hr ---------------- HDZ je stvorio državu Hrvatsku , uveo vas u NATO i EU i zato vas više nitko ne smije da bije!

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
13:52 29.10.2011.

gle kako su udbaši brzo izmislili razloge zašto su prije izbora napali HDZ kao stranku, kako bi instalirali komuniste na vlast! misle da je netko budala pa da će im povjerovati u te razloge. jedan je jedini razlog zašto je napadnut HDZ prije izbora, zato jer mu je bila osigurana pobjeda na izborima, zahvaljujući radu Jadranke Kosor na čišćenju hrvatske od korumpirane gamadi! stoga je trebalo HDZ pod hitno smijeniti, prije nego što jadrina metla dograbi komuniste, odnosno pravu glavu hobotnice! to je razlog, drugog razloga nema. jer je potpuno sigurno da SDP nikad ne bi dobio ove izbore, da mu to državno odvjetništvo na ovaj način nije omogućilo! no neće uspjeti! u hrvatskoj jača desnica i sve će se uskoro riješiti, a komunisti će odletjeti tamo gdje su odavno trebali...u povijesnu crnu rupu!

VL
DK
dkatica2
13:54 29.10.2011.

hdz@hdz.hr ----------------- Mesić drži rekord sa četiri promijenjene stranke !

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
13:55 29.10.2011.

29.10.2011. u 13:48h mlijeko je napisao/la: Neka BAJIĆ iz ladice izvadi samo ono što se drži o saborskom zastupniku SDP-a i gradonačelniku Požege Zdravku Ronku i o njegovoj vezi s Kamen Ingradom i Vladom Zecom koji je osuđen na 7 godina zatvora i već guli kaznu. U tim transakcijama a što već svi znaju grad je oštećen za 11,2 milijuna koji nisu ušli u gradski proračun i 9,3 milijuna kojima su plaćene iz proračune mjenice bankama a koje je Zecu dao Zdravko Ronko. I sve to nije tajna. To su podaci iz PRORAČUNA GRADA POŽEGE. Dakle, šteta za grad je 20,5 milijuna kuna, a isti toliko nije uložio u gradnju infrastrukture zadnjih 10 godina. I sve to stoji u ladici i čeka zastaru. Najtragičnije je da to sve ZNA I HDZ koji o tome šuti !!!!!!! Neka DORH odbije kaznenu prijavu, a ne da ju SKRIVA, jer progon mogu nastaviti oni koji su prijavu podnijeli, ali u tome i je KVAKA. Dok se DORH ne očituje ništa se ne može protiv Zdravka Ronka. ------------------------------------- neka Bajić iz ladice izvadi samo ono što se u ladici drži protiv riječke SDP-ove gradske vlasti i što je došlo na dnevni red davno prije nego što je došla fimi medija!

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
13:57 29.10.2011.

29.10.2011. u 12:12h .zeitgeist. je napisao/la: Zabranom HDZa bi se zaštitili interesi Hrvatske i njenih građana u budućnosti. ---------------------------- da, da, navikli ste 60 godina na jednopartijski sustav. zašto nisi dovršio rečenicu i rekao da se u Hrvatsku treba uvesti jedna partija i to Komunistička partija Jugoslavije?!

VL
JO
johnxxx
14:00 29.10.2011.

29.10.2011. u 13:52h linalena je napisao/la: HDZ i jest osnovan od bivših članova SKJ. Nema među osnivačima gotovo nikoga tko nije bio u SKJ. Dakle: Tuđman, Mesić, Boljkovac, Manolić, Vukelić, Bobetko, Dropulić,Šeks, Kosor,Bebić, Milinović...trebam li dalje? -------------- Da se tii sjećaš 1990. kao ja onda bi znala da je na HDZ bio veliki pritisak iz inozemstva i domaćih izdajnika iz yugo-SDP-a, da je to jedna ekstremistička stranka osnovana od emigranata i domaćih nacionalista. Da bi smirio galamu, Tuđman je nastojao u HDZ uvesti što više takozvanih antifašista, pa su u HDZ-u završili Manolić i Boljkovac, a Manolić je dovukao druga Mesića. Povjest je pokazala da je to bila prvi klin zabijen u HDZ, jer su se ti isti okrenuli protiv Tuđmana prvom prilikom. Što se tiće HR komunista, neki su bili lojali Jugi, a neki nisu. Neki su bili i hrvatski nacionalisti, a neki su bili obični karijeristi. Ovi koji su bili lojali Jugi ostali su u SDP-u. Tuđmanu je trebao svaki glas i najšira podrška javnosti, trebalo mu je jedinstvo, a ne podjele, pa je u HDZ pustio da uđe svatko tko je htio, ne gledajući da li je to bi bivši komunist ili ne.

VL
LI
liburnik
14:03 29.10.2011.

Slomljena , a ča oveh 20 zadnjeh let ni bil jednopartijski ADZ - sustav. Internacionalni boljševizam zamjenili smo nacionalboljševizmom uz primjese klerofašizma.

VL
ZE
.zeitgeist.
14:07 29.10.2011.

Zabranom HDZa bi se zaštitili interesi Hrvatske i njenih građana u budućnosti. A štetu koju je HDZ napravio je nemoguće nadoknaditi. Možemo jedino kazniti krivce, a to je kompletan vrh stranke i svi važniji članovi HDZa od lokalne do državne vlasti. Svakog HDZova strpati u zatvor, ako mi ne znamo zašto, oni sigurno znaju!

VL
DK
dkatica2
14:09 29.10.2011.

Kad desnica pobjedi sad na izborima Bajića čeka burza rada kao njegovog prethodnika Radovana Ortynskog !

VL
LI
liburnik
14:09 29.10.2011.

Ma ne treba zabranjivati ADZ , treba samo izaći na izbore u što večem broju i dati glas svakoj onoj stranci za koju smo potpuno sigurni da sa ADZ-om neće koalirati tako da smanjimo broj ADZ-ovaca u parlamentu na najmanju moguću mjeru - zatim će oni ukidanje sebe samih učiniti za nas - vjerujem u njihov raspad na nekoliko frakcija , što će biti i njihov KRAJ.

VL
DK
dkatica2
14:11 29.10.2011.

Sanader nije znao da ima petokolonaša Bajića , splitskog vlaja u svojim redovima!

VL
OB
-obrisani-
14:11 29.10.2011.

Katice, kad desnica pobijedni za izborima Bajić će već umrijeti od duboke starosti.

VL
DK
dkatica2
14:12 29.10.2011.

hdzvhdz.hr -------------- Bajiću otvori sve ladice da vidimo predmete koji su prije trebali doći na red!

VL
ZE
.zeitgeist.
12:12 29.10.2011.

Zabranom HDZa bi se zaštitili interesi Hrvatske i njenih građana u budućnosti. Zatvaranjem svih visokopozicioniranih članova HDZa i oduzimanjem im sve imovine bi se baram malo zadovoljilo pravdu. Oduzimanje apsolutno sve imovine HDZu i užoj i široj obitelji svih istaknutijih HDZovaca od lokalne do državne vlasti je jedino prevedno što se može učiniti.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.