Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađeno tijelo

Da li je riječ o mladiću koji je nestao u Dravi prije 10 dana?

les (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/5
17.05.2010.
u 12:38

Iako nisu pronađeni nikakvi osobni dokumenti na temelju kojih bi se utvrdio njegov identitet, pretpostavlja se da je riječ o 19-godišnjaku koji je nestao u hladnoj Dravi još 7.svibnja.

Oko 600 metara uzvodno od brane HE Čakovec s međimurske strane jezera u visini Novog Sela na Dravi, pronađeno je tijelo utopljenika.

Iako nisu pronađeni nikakvi osobni dokumenti na temelju kojih bi se utvrdio njegov identitet, pretpostavlja se da je riječ o 19-godišnjaku koji je nestao u hladnoj Dravi još 7.svibnja ove godine u predjelu Mali Prelogi.

Mladić N. K. iz Varaždina te se noći oko 1.15 sati odlučio okupati u odvodnom kanalu rijeke Drave nakon zabave s prijateljima. Oni su krenuli za njim kako bi ga spriječili, još su ga i čuli kako pliva u vodi, a onda su odjednom izgubili svaki kontakt s njim.

Tijekom obdukcije koju je naložio istražni sudac varaždinskog Županisjkog suda, utvrdit će se i identitet utopljenika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije