Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđen

Skočio s mosta: Ne znam što mi je bilo, mogao sam poginuti

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL//Screenshot Facebook
03.08.2019.
u 13:57

Pri padu s mosta "letio" je brzinom od 100 kilometara na sat, a umjesto na noge, u zraku se okrenuo i pao na bok.

Vedran Matić, 33-godišnjak iz Vrbovca, muškarac koji je skočio sa Šibenskog mosta s visine od 40 metara, operiran je u pulskoj bolnici.

Deset dana nakon skoka, stradali, koji se nakon izuzetno komplicirane i zahtjevne operacije zdjelice dobro oporavlja na traumatologiji pulske bolnice, iskreno žali što je ovo učinio, piše Glas Istre čiji su ga novinari posjetili u bolnici.

 - Ne znam što mi je bilo. Sad mi je jasno da sam mogao poginuti. Nikad više, kaže Vedran, zaljubljenik u adrenalinske sportove.

Pri padu s mosta "letio" je brzinom od 100 kilometara na sat, a umjesto na noge, u zraku se okrenuo i pao na bok. Ljut je što se snimka proširila po društvenim mrežama i u medijima, no rekao je da muškarxca koji je snimao njegov skok - ne poznaje.

Tvrdi kako ga je upoznao večer prije te da ga uopće nije niti nazvao niti posjetio u bolnici. Pojasnio je i da nije bila namjera da ta snimka skoka bude djeljena po društvenim mrežama, trebala je biti samo za njega, poručuje.

 Sad se, kaže, osjeća dobro, znatno ga manje boli i jako žali zbog učinjenog, svjestan da je mogao poginuti.

Liječnik koji ga je operirao, dr. Nadomir Gusić, izjavio je kako se kod muškarca radilo o izuzetno teškoj ozljedi, a operacija je trajala nešto više od dva sata.

Da koji slučajem nije operiran, Vedran bi doživotno bio teški invalid, kazao je dr. Gusić

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
14:29 03.08.2019.

Dragi Vedrane,sada lijepo napiši koliko košta spsavanje i kompletno bolničko liječenje i da li to ti plaćaš ili ide na grbaču poreznih obveznika.Puno bolesnih nije moglo na pregled ili snimanje jer si im ti svojom glupošću to uzeo.

OB
ObrenM
17:59 03.08.2019.

Godine je uhvatio,ali je pamet izgubio.Sve ono sto je izjavio treba podijeliti sa 10."Snimatelja" je prvi put vidio-zaljubljenik u adranalinske izazove,a ne zna osnove skokova.Ima nivo djeteta iz vrtica.

SA
samoborka
21:10 03.08.2019.

Sve pet. Ali ovakvo nesto se ne bi smjelo financirati sredstvima iz HZZOa,nego u potpunosti na teret doticnog. Tvoj je problem sto si napravio to sto si napravio i u potpunosti tvoja odgovornost. Sto si ti iz toga naucio je tvoja osobna stvar i tvoj osobni problem hoces li to ponovoti ili ne te prema tome sam moras snositi posljedice za ono sto si sam izabrao. Jednako kao i ekipica koja u japankama nadobudno ide na Velebit pa GSS trosi milijune na spasavanje doticnih,a na teret poreznih obveznika umjesto na teret maloumnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije