Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AVANTURIZAM

Muškarac skočio sa Šibenskog mosta, nije u životnoj opasnosti

Šibenski most
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
24.07.2019.
u 14:04

Policiji su o događaju dojavili očevici, a sve ostale okolnosti još uvijek se utvrđuju.

Nešto iza 9 sati dobili smo dojavu da je muškarac skočio sa Šibenskog mosta i utvrdili da je doista skočio, nije se bacio. Dakle, prema prvim informacijama, nije riječ o pokušaju suicida nego o avanturizmu koji, srećom, nije kobno završio.

Djelatnici pomorske policije pronašli su ga i prevezen je šibensku bolnicu te nije životno ugrožen. Skok s 40 metara visine u srijedu ujutro, prenijevši ove informacije, potvrdila nam je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor. Po dolasku policije pronađen je na mostu i 33-godišnjak s kojim je policija obavila razgovor, a istraga slučaja je u tijeku.

Prema prvim navodima sa šibenskog područja, dvojac je došao na Šibenski most s jednog partyja. Lokalni mediji izvještavaju da je jedan od njih dvojice sve snimao mobitelom, no drugi navode i da ga je pokušao odgovoriti od skoka. Muškarac, za kojeg policija ne navodi odakle je i koje je dobi, sam je navodno doplivao do obale. Ipak se ozlijedio nakon što se tijekom skoka prevrnuo u zraku. O kakvim je ozljedama riječ, još nije poznato.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Forest Trump
Forest Trump
14:58 24.07.2019.

Nije u životnoj opasnosti ali niti pri zdravoj pameti

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
15:04 24.07.2019.

Nova turistička ponuda

TO
Toni66
22:12 25.07.2019.

Bijeda bogalji nam izvješćuju ali vjerovatno za super malu lovu zato nula od koristi Koja visina je odakle je skočio 10 , 20 , 30 m ?? ništa mo#da tamo na početku sa 6 m ? bez veze možda nijeda nije ni skočio nego jesmo priča za zabavu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije