Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirao

D. Milinović: Isplatnice objavljene u medijima su falsifikat

Milinović (1)
Foto: Tea Romić/VLM
1/3
26.04.2012.
u 14:29

Očito sam prepoznat kao favorit pa su onda počele i ovakve igre i ovo mi liči na rukopis obavještajnog podzemlja

Kandidat za predsjednika HDZ-a Darko Milinović demantirao je danas optužbe da je primio 200 tisuća kuna iz crnih fondova te dodao da je dokument objavljen u dnevnom tisku neautentičan i krivotvoren.

– I danas tvrdim kao što sam rekao i prošlih dana, 70 tisuća kuna donacije sam preuzeo iz legalne stranačke blagajne. Ako bi se pobliže pozabavili tim dokumentom, onda bi i sami uvidjeli da sam potpisao nešto, a da je nakon toga prepravljano i nadopisivano nešto drugo. Dokument je neautentičan i to je grafološko testiranje zatražila moja stranka bez moga znanja, da su mene pitali, ja bih rekao nema potrebe, moji su potpisi autentični, ali iznos, tko je i na koji način dopisivao i mijenjao i to se vidi jasno iz toga dokumenta, nije na meni da to otkrivam – objasnio je Milinović te novinarima pokazao kako se u spornoj evidenciji koju je vodila blagajnica Branka Pavošević jasno vidi da je dokument mijenjan. Tako se u dokumentima vidi da su dopisivani iznosi potpuno drugačijim rukopisom, dok su iznosi od tisuću kuna pretvoreni u deset tisuća kuna. Milinović je potvrdio da su potpisi na dokumentu njegovi, no cifre koje su naknadno dodane nisu točne.

Uvjeren je da mu se podmeće zbog izbora.

– Očito sam prepoznat kao favorit pa su onda počele i ovakve igre i ovo mi liči na rukopis obavještajnog podzemlja. Ponavljam, počelo je drugo poluvrijeme utakmice za predsjednika HDZ-a i možemo očekivati ovih dana dosta i podmetanja. Želim podsjetiti, ispitano je stotinjak svjedoka u aferi Fimi Media, jeste čuli da je netko spomenuo D od Darka Milinovića? Na to sam ponosan, a ovu donaciju sam preuzeo iz legalne stranačke blagajne – ponovio je još jednom Milinović. Osvrnuo se i na podršku Davor Stiera i Gordana Jandrokovića njegovu protukandidatu Tomislavu Karamarku.

– Svatko ima svog favorita i legalno je podržavati jednog od kandidata – tvrdi Milinović. Na pitanje hoće li mu na unutarstranačkim izborima nedostajati Petar Čobanković koji je danas objavio da se neće natjecati ni za jednu poziciju, Milinović je rekao:

– Mislim sve dobro o političkom radu i djelovanju Petra Čobankovića, to je njegova osobna odluka. Drago mi je da ostaje u politici takav jedan čovjek koji je puno dao za HDZ – zaključio je Milinović.

Komentara 116

CR
cricketa
15:31 26.04.2012.

milinović ne treba ništa niti govoriti jer čim zucne iz njega izlazi laž ako je toliko siguran da je ovaj dokument lažan neka ga da na analizu pa da vidimo kom čarape a kom gaće.milinoviću da imaš i malo morala podnio bi ostavku ovako sam sebe diskreditiraš.

SE
seizmolog
17:42 26.04.2012.

Milinovicu od kuda tu onolika kuca dok sirotinja kopa po smeću? takvima nije mjesto u politici

SE
seizmolog
19:37 26.04.2012.

Milinovicu od kuda ti onolika kuca,tj viletina u gospicu dok narod kopa po smecu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije