Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Cvik: Ruža Tomašić optužila me zbog ministarskog mjesta

cvitanovic
Arhiva VL/Nino Strmotić
17.02.2010.
u 11:29

- Ruža Tomašić tada je bila u jeku predizborne kampanje i tu je obitelj iskoristila za promidžbu. Doznao sam da im je posudila novac i tu pozajmicu iskoristila je da bi Želita govorila protiv mene - kazao je Cvik.

U nastavku suđenja Jakši Cvitanoviću Cviku i njegovim dilerima na splitskome Županijskom sudu svoju je obranu počeo iznositi Jakša Cvitanović. Ostao je pri onome što je u četiri navrata rekao istražnom sucu, no neke je detalje dopunio.

Negirao je iskaze Želite Tomić i Petre Gugić koje su ga teretile za organiziranje dilerske skupine.

- Želitu Tomić trebali bi analizirati liječnici, meni je to ispod časti. Teško mi je govoriti o motivima koji su je naveli da to govori. U to vrijeme bio sam izvrgnut napadima medija i javnosti, a ovim ih putem molim da mi pomognu, a ne da mi čine zlo - rekao je Cvik.

- Ruža Tomašić tada je bila u jeku predizborne kampanje i tu je obitelj iskoristila za promidžbu. Doznao sam da im je posudila novac i tu pozajmicu iskoristila je da bi Želita govorila protiv mene  - kazao je Cvik te dodao da je Tomašić to učinila u koordinaciji s nekim policajcima na otoku Korčuli.

- Napravila je to u dogovoru s Miljenkom Lovrićem, načelnikom odjela za droge PU dubrovačko-neretvanske. Vjerovala je da će HSP osvojiti dovoljno mandata i da će ona dobiti mjesto ministrice unutarnjih poslova, a jedan jako inteligentan čovjek Miljenko Lovrić ponadao se da će u najmanju ruku biti zamjenik ministra - tvrdi Cvik.

Kada ga je predsjednik sudskog vijeća upitao kako tumači da je Ruža Tomašić baš njega izabrala kao glavnog dilera droge na otoku, Cvik je kazao:
- Dok sam živio na Korčuli, bio sam na lošem glasu. U mladosti sam radio gluposti, a priče koje je ona počela iznositi čula je na kavi, po ulici i po kućama, a samo zbog načina na koji je ona to prezentirala cijela je priča dobila na važnosti.

Komentara 8

OB
-obrisani-
16:01 17.02.2010.

ovi cvik cmizdri ko neki balavac,a ća je činija zlo ako se sad u pržunu ne osića lipo

IN
Internet.
11:57 17.02.2010.

o ona Želita koja je, zabunom, pred kamerama po izlasku iz sudnice pitala tužiteljicu jesam li dobro rekla kako smo se dogovorile ?

SO
Somelier
12:25 17.02.2010.

\"Ruža Tomašić optužila me zbog ministarskog mjesta\" Samo napušeni mogu to povjerovati. A gdje su sve one jurnjave za poštenim dilerom a i bježanje iz policijskoga auta.Jadno ovakovoga šta pisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije