Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽEŠKI TAMBURAŠI

Folkloraši KUD-a Zagrađe i Gradskog KUD-a Požega spotu 'Zlatne doline'

tambura
Foto: Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL
11.06.2014.
u 15:03

Uz šest tamburaša „Zlatne doline“ u spotu se kao glumci pojavljuju folkloraši KUD-a Zagrađe i Gradskog KUD Požega Anamarija Bognar, Antonija Drabik, Toni Leskovar, Danijel Kovačić, Goran Grgurević, Ivana Galović, Maja Alaber, te Matea i Marija Štimac.

Požeški tamburaški sastav „Zlatna dolina“ snimio je ovih dana video spot za svoju novu pjesmu „Sve su cure kao med“ koju je za ovogodišnji Aurea fest napisao i uglazbio Krunoslav Dražić. Spot je na lokalitetu pleterničkog vinogorja Klikun obitelji Stjepana Katića i obiteljskom imanju Mirka Štimca u Zagrađu snimila produkcija Nova iz Đakova, a redatelj je Mario Šulina.

Uz šest tamburaša „Zlatne doline“ u spotu se kao glumci pojavljuju folkloraši KUD-a Zagrađe i Gradskog KUD-a Požega Anamarija Bognar, Antonija Drabik, Toni Leskovar, Danijel Kovačić, Goran Grgurević, Ivana Galović, Maja Alaber, te Matea i Marija Štimac.

- Pjesma je snimljena i miksana u tonskom studiju „Hard work“ u Požegi tonmajstora Zvjezdana Marjanovića i Ante Akrapa, sada slijedi montaža spota, a očekujemo početkom srpnja njegovu promociju - kazao nam je frontman „Zlatne doline“ Tomislav Gašparović dodavši da sada imaju snimljenih 15 vlastitih pjesama pa će uskoro objaviti album. Potporu snimanju ovog video uratka dali su Požeško-slavonska županija, Topis-strojna obrada Katić, Vina Markota, te „ tvrtka Grafo i“.

>> Fijaker snimio spot za pjesmu 'Par koraka do meraka' u ambijentu dvorca Pejačević

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije