Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u zagrebu

Jedan od poginulih je 24-godišnjak? Stanovnik Zagrebačke avenije: Ovdje stalno divljaju

Na Zagrebačkoj aveniji poginuli motociklist i biciklist
Foto: Matej Pavelić
1/8
20.06.2021.
u 12:15

Prema prizorima s mjesta nesreće, vidljivo je kako je sudar bio iznimno snažan

Nakon tragične prometne nesreće na Zagrebačkoj aveniji u Zagrebu, u kojoj su preminule dvije osobe, policijski je očevid još uvijek u tijeku. Više će službenih informacijama biti poznato uskoro, no prolaznici i obližnji stanari svjedoče kako se čuo strašan udar.

- Sjedila sam na balkonu i čula da motor ubrzava. Nakon toga se čuo strašan udarac. Došla sam do vozača motora, nije davao znakove života. Dijelovi bicikla bili su posvuda. Motor je bio 150 metara od vozača. Katastrofa! Pokušala sam doći do vozača bicikla, ali nisam mogla zbog auta. Nije im bilo pomoći, kad je Hitna došla, samo su ih pokrili, rekla je čitateljica za 24sata.

Prema prizorima s mjesta nesreće, vidljivo je kako je sudar bio iznimno snažan. Bicikl je u potpunosti savijen, dok su se dijelovi oba vozila razletjeli po cijeloj cesti

Foto: Matej Pavelić

Stanovnik Zagrebačke avenije opisao je jure li vozači inače prometnicom na kojoj se danas dogodila stravična nesreća.  

- Najviše motoristi, oni divljaju stalno, a mi biciklisti pazimo se, no ima svakakvih i među biciklistima. Vrućine su sigurno uzele neki danak. Policija ne radi svoj posao kako treba. Ovo je velika nesreća i strašno je što se to dogodilo u rano jutro u nedjelju, zato što tu dosta djece prolazi. Ne znam što bismo trebali učiniti, ležećih (policajaca) je ionako previše, rekao je Dean Španić za HRT

Prema neslužbenim informacijama koje navodi portal Vijesti.hr, jedan od poginulih je 24-godišnji mladić

VIDEO Teška nesreća u Zagrebu: Na Zagrebačkoj aveniji poginuli motociklist i biciklist

Prometna nesreća dogodila se jutros u 8:48 sati na potezu od Ulice Hrvatskog sokola do Rudeške ceste. Vozač motocikla i vozač bicikla, koji su sudjelovali u nesreći, smrtno su stradali na mjestu događaja

Komentara 27

NE
Nemojtimenimojneme
12:35 20.06.2021.

Nema policije nigdje. Ja svaki dan gledam kako auti voze po Ilici u kontrasmjeru i nikome ništa.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
14:13 20.06.2021.

Tamo je dosta kamera. Ali policija ne koristi to. I otkada je policajac izgubio posao isti dan kada je zaustavio pijanog Bandića policajci te prvo pitaju jesi li u kojoj stranci i ako je odgovor dobar ideš dalje. Jer zaštoo bi riskirali otkaz, nisu toliko bedasti. A sada već moraju paziti i na djecu i unuke političara pa i branitelja, koga zaustavljaju. I tako nam je, postali smo zemlja iz koje se najviše iseljavaju u EU.

PP
Preodgojen_Povratnik
13:05 20.06.2021.

Ne bih ze nimalo iznenadio da je biciklist presao preko crvenog, a motor divljao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije