Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAC DAMIR KOS

Davnih 90-ih pola sudaca je smijenjeno. Je li eho HDZ-a bio tada prisutan u novim imenovanjima? Možda jest

20.06.2021.
u 07:00

Kad krenete u sudački posao, onda vas svi na neki način testiraju, ali ako se odmah postavite tako da o sebi stvorite sliku da se na vas ne može utjecati, nema utjecaja. Druga je stvar što se često kroz pojedine odluke lijepe etikete, navodi

Komentara 25

KU
Kultura
07:36 20.06.2021.

Komentar sadrzi uvredljiv sadrzaj jer sam napisao istinu. To je demokracija po vecernjem listu. SRAMOTA!!!!

FR
franc251
07:34 20.06.2021.

Pola sudaca je iz redova SDPa!

RO
roland
08:26 20.06.2021.

Državno sudbeno vijeće odlučuje o imenovanju, razrješenju, o imunitetu, o premještaju, vidi osobni očevidnik sudaca, imenuje i razrješuje predsjednika sudova. DSV ima moć i monopol, vjerujem i odgovornost. Ako je samo nekoliko članova DSV korumpirano, naglašavam - "ako" i "nekoliko", onda je čitavo sudstvo vjerojatno korumpirano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?