Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedna nesreća

Crna nedjelja - zabio se u tramvajsku stanicu i poginuo

prometna horvaćanska (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/18
05.05.2013.
u 08:07

Promet Horvaćanskom u smjeru istoka u prekidu je zbog policijskog očevida

Tri osobe smrtno su stradale rano ujutro u nedjelju. U stravičnoj prometnoj nesreći na križanju Horvaćanske i Petrovaradinske ulice u Zagrebu poginuo je 27-godišnji vozač B.S. Mladić iz Slavonskog Broda, upravljajući Opel Corsom krapinskih oznaka u smjeru istoka, izgubio je nadzor nad vozilom i autom se zabio u nadstrešnicu tramvajske stanice. Poginuo je na mjestu događaja.  

Staklo tramvajske stanice samo ga je zaustavilo. Prije toga, auto je 'pokupio' svih 12 metalnih stupića od kojih su se neki zabili u auto. 

Nesreća se dogodila u 6.40 sati. U autu je bila i putnica K.Š. (23) koja je, čudom, iz vozila izašla bez ijedne ogrebotine.

Iako je nakon nesreće ulicom prošao jedan auto, vozač se, doznajemo, nije zaustavio. Učinio je to tek vozač taksija koji je alarmirao hitnu pomoć i policiju. 

 Promet Horvaćanskom u smjeru istoka u prekidu je zbog policijskog očevida. 

Desetak minuta kasnije u Lekeniku je u direktnom sudaru stradao 50-godišnji vozač osobnog automobila. Drugi vozač, 20-godišnjak, teško je ozlijeđen.

Crna statistika nedjelje nastavila se u na autocesti A1 u smjeru Zagreba gdje je oko 10.20 sati život izgubio poljski državljanin. Izgubio je nadzor nad vozilom te preletio na travnati teren i završio na krovu. Još tri osobe ozlijeđene su. 

>> Poljak izletio iz auta na autoputu i poginuo na povratku s godišnjeg

>>Usmrtio biciklisticu pa je ostavio da leži na njivi i pobjegao

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije