Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašna nesreća

Izletio iz auta na autoputu i poginuo na povratku s godišnjeg

nesreća lika (1)
Foto: Iva Vidović/PIXSELL
1/6
05.05.2013.
u 13:59

Poljski državljanin izgubio je život nedaleko od čvora Gospić u smjeru Zagreba. Još tri osobe ozlijeđene su

Poljski državljanin izgubio je život na 183. kilometru autoceste A1 nedaleko od čvora Gospić u smjeru Zagreba vraćajući se s odmora kući. U vozilu poljskih registracija, koje je vuklo poluprikolicu s dva motocikla, bile su još tri osobe. Vozač je ispao iz automobila nakon što je automobil kojim je upravljao sletio s ceste.

 

Koliko se moglo zaključiti na mjestu nesreće, vozač je izgubio nadzor nad vozilom te preletio na travnati teren i završio na krovu. Prikolica se otkvačila, a automobil austrijskih registracija, koji je vjerojatno vozio iza Poljaka, sudario se s prikolicom.

Tri osobe iz drugog vozila nisu zatražile liječničku pomoć, a tri preživjele osobe iz prvog automobila prevezene su u gospićku Opću bolnicu 

Nesreća se dogodila oko 10.20 sati, a dok je trajao očevid, vozila su se otežano kretala pretjecajnim trakom.

>>Crna nedjelja - zabio se u tramvajsku stanicu i poginuo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije