Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Čović i Karamarko posjetili Odžak, sastali se i s Izetbegovićem

Čović i Karamarko sa svojim suradnicima obišli su Prihvatni centar u Sportskoj dvorani u Odžaku, gdje ih je dočekala ravnateljica Centra za socijalni rad Ivka Božić
22. svibnja 2014. u 17:14 8 komentara 2314 prikaza
Tomislav Karamarko i Dragan Čović
Foto: VL FOTO

Izaslanstvo HDZ-a BiH i HDZ-a Republike Hrvatske danas je bilo u obilasku poplavljenih područja i područja s klizištima. Izaslanstva HDZ-a BiH i HDZ-a RH predvođena predsjednicima Draganom Čovićem i Tomislavom Karamarkom održala su sastanak s lokalnim čelnicima u Odžaku i s ministrom za ljudska prava i izbjegle osobe Damirom Ljubićem.

Također, posjetili su Caritas Vrhbosanske nadbiskupije u Odžaku, gdje ih je dočekao dekan vlč. Jakov Filipović koji upravlja s prihvatom pomoći upućene na područje općine Odžak. Održan je kratki sastanak u župnom uredu s dekanom vlč. Jakovom Filipovićem iz župe Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja u Odžaku, te vlč. Zdenkom Spajićem, župnikom župe sv. Roka u Prudu.

Čović i Karamarko sa svojim suradnicima obišli su prihvatni centar u Sportskoj dvorani u Odžaku, gdje ih je dočekala ravnateljica Centra za socijalni rad Ivka Božić, te su razgovarali s izbjeglim mještanima s poplavljenih područja i pružili im potrebnu nadu u brz povratak na svoja ognjišta. Predsjednici dva HDZ-a sastali su se s načelnikom općine Odžak Hajrudinom Hadžidedićem i članom Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem. Naravno, glavna tema razgovora je bila katastrofa izazvana nezapamćenim poplavama koje su pogodile Bosnu i Slavoniju.

>> Poplave na Balkanu: Pogledajte nove dramatične fotografije iz BiH

Ilustracija
Mjesečna plaća
Bolovanje za koronavirus: Koliku naknadu možete dobiti za mjesec u karanteni ili izolaciji
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
  • poludiopremijer:

    Bravo za Tomislava

  • cope:

    Dobro jutro Kolumbo gdje su ti naocale .

  • dr kaunda:

    cinbenik u pravu si 120 posto samo si trebao dodati da se prava ekipa sastala da pomogne napacenom narodu dosta su pomagali nedaj Boze vise njihove pomoci bolje da ne pomazu jer ce ljudi opet ostati bez icega