Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sarajevski mediji optužuju da su se Hrvati i Srbi iz BiH urotili protiv Bošnjaka
Povratak na članak

Čović i Dodik iscrtali treći entitet i složili se da Sarajevo bude distrikt

Glavnom gradu BiH Dodik je navodno spreman ustupiti dio istočnog Sarajeva, a Čović Kiseljak i Kreševo.

Komentari 409

OB
-obrisani-
19:00 28.10.2009.

Ocigledno je da je Bosanski lonac poceo da kuha. A sto je rjesenje ?

VL
OB
-obrisani-
19:19 28.10.2009.

kompa Sve Ok,ali nemožemo ispraviti prošlost,jer kao što rekoh treba spasiti što se spasiti može u ovom trenutku,sve ne možemo zadržati,niti smo u poziciji diktirati što treba biti naše,a što njihovo....teško će to biti izvedivo jer imamo puno onih oko sebe koji će se pobrinuti da hrvati ostanu u bošnjačkom zagrljaju, a najgore je to što upravo u hrvatskoj vlasti ima onih koji će za tuđe interese potpisati i nestanak hrvata,tako da smo u dosta teškoj poziciji,pa i da se to ostvari sa Dodikom,u ovom trenutku puna kapa!

VL
PR
prakator
19:47 28.10.2009.

28.10.2009. u 19:36h rty24 Dolazi do veliki promina prijatelju sto se tice granica po nalogu EU a be Beograda vise viruj Ti meni da ce se svi vratiti na svoje milom ili silom u Posavinu mozda Te to pogadja imass nekoga svoga u Doboju ili Modrici sto je ves uzurpirao Hrvatsko dobro ali sada mora napustati ono sto nije njegovo, EU hoce red rad i disciplinu u unutar EU i vi ce Te otati snama ali morate poceti raditi na svome.to su samo neke male navodi iz nove strtegije sa zasijedanja od EU koja je napravila novi proracun za prostore BiH.

VL
RT
rty24
19:55 28.10.2009.

Sto se mene tice ko je uzurpirao teba sigurno i da vrati pravom nasledniku. Bez ali ako mozda. I svi hrvati trba da se vrate u Posavinu na svoja ognjista. E sad da upotrebim Franjinu retoriku iz 90 hrvati pravoslavne veroispovesti. Jel se to ti nama vraceas kao Srbin katolicke veroispovesti ili se vracas kao zavojevac da otcepis teritoriju koju je Franj nama dao u zamenu za Srpsku teritoriju koju je Hrvatska dobila?

VL
OB
-obrisani-
19:57 28.10.2009.

Da za Hrvatski entitet ili kako ga nazvati ali ne za ovu nekvalitetni podjelu U Bosni je zivjelo 500.000Hrvata a u Hercegovini 250.000 znaci Hrvatski entitet u Bosni mora da obuhvata 70% teritorija a u Hercegovini 30 % to je stvarnost i to je realnost . Koji ce nama kurac tudje kao na primjer Glamoc ili.

VL
OB
-obrisani-
20:02 28.10.2009.

fisk4 Ne smijemo sada uvjetovati,jer izgubit ćemo i ovo malo što imamo,daj Bože da imamo kakav takav entitet,cilj je da se otrgnemo iz bošnjačkog zagrljaja.

VL
OB
-obrisani-
20:13 28.10.2009.

Vidim neki decki hoce Posavinu natrag, imate moju apsolutnu verbalnu podrsku, puske u ruke i vrati te je podkontrolu! Ili ce te kao i 92 vi bjezati glavom bez obzira i govoriti nek ide ZNG! Tko je nesto vojno izgubio, nikad ga politicki vratiti ne moze!

VL
OB
-obrisani-
20:26 28.10.2009.

Ajmo bolan Alija,čekam tvoj komentar na najnoviji razvoj situacije oko budućeg uređenja BIH.....

VL
OB
-obrisani-
20:41 28.10.2009.

ZONA SUMRAKA Postavio sam ti konkretno pitanje : kuda ces sa 500.000 hrvata iz bosne . ti neces feredju necu ni ja. sto nudis hrvatima iz bosne. feredju !??

VL
OB
-obrisani-
20:41 28.10.2009.

fiskas4 znam da ce te rijeciti ma junaci ste vi, nemojte samo onako uspjesno ako 1992! Brrr imam strah kad kazes da ce vas pola milijuna popistati se u juhicu nama 350.000 u Hercegovini! Htjeli ste i 92 isto kao sto i danas cinite, ali vi pali mi ostali, balije ni danas ne dolaze u hercegovinu a da ne ponesu sa sobom 2-3 mrtva! Vi ste njihova braca

VL
OB
-obrisani-
20:49 28.10.2009.

Fisk jesi li ti glup ili mutav! Kojih Kraljevica? Ah kretenu usTaski! Mi idemo a vi se sa tzv ABiH borite za doboj protiv srba a onda muslici dobricine kakave jesu ce vam ga pokloniti! Hahahahaha koji si ti telac! RH vas ne podrzaje, balije vas koriste kao svoje janicare, razbjezali ste se od juznog pola do aljaske, trebate se prvo skupiti, napravite jednom neko postroijavanje da vidite koliko ce vas doci

VL
OB
-obrisani-
20:59 28.10.2009.

rechnungen7 Pišem ono što je u ovome trenutku realno i to je to....nemamo što mudrovati,treba prihvatiti ono što se sada nudi i spasiti hrvate koji žive tamo,upravo zbog toga što nemamo nikakvu podršku iz Zagreba,a još manje iz međunarodne zajednicee na način koji ima republika srpska i baš zato trebamo brzo djelovati,ne mudrovati i filozofirati,već prihvatiti dogovor sa Dodikom i iznijeti ga u petak na pregovorima,te u njemu ustrajati do kraja,bez odstupanja!

VL
OB
-obrisani-
21:05 28.10.2009.

Zona sumraka slazem se u potpunosti s tobom! Od prevelike zderacine lako se crknuti moze! Zato umjerenost! Fisk4 je provokator i pokusava nas uvuci u neke avanture, oslobadjanje posavine, hihi, zvuci kao i ona Tokio drevni hrvatski grad! Ne smije se dopustiti ovaj put nikome da manipulira nama ni zagrebu, ni sarajevu ni bosanskim hravtima mi sami svoju sudbinu moramo odluciti! Po mogucnosti bez ili sa sto manje zrtava, a tko posavinu hoce nek cakiju naostri i sirok mu put (omam divnu crnu uniformu kao nova ako nekom treba poklanjam)

VL
RT
rty24
21:06 28.10.2009.

Dragi moj prakator Jedna univerzalna karakteristika svih nasih naroda I narodnosti je da nikada necemo da priznamo gresku! Isto je I stobom zanima me Dali ces potpisati lojalnost RSkoj isto kao sto su Srbi koji su ostali u R Hrvatskoj morali potpisivati? Ovo je totalno fer pitanje pa molim I fer odgovor

VL
OB
-obrisani-
21:06 28.10.2009.

rechnungen7- Nemas potrebe svoj narod udarati u rebra i soliti i onako bolnu ranu! Bez namjere da te uvrijedim ali isto tako sa namjerom da ti razbijem ocite predrasude koje si tko zna gdje i zasto pokupio, moram ti recieci da tvoja izjava kako Hrvati Posavine mrze gore Hrvate iz Hercegovine i od samih muslimana, ipak je takve kvalitete da je cak i sa maslacom namazanu ne bi ni pas pojeo! U psavini su Hrvati drzali cijelu Posavinu dok je doticalo oruzje ali i dok nisu stigle srpske oklopne brigade. Nije to brdo i kamen nego ravnica u kojoj su tenkovi alfa i omega pobjede! Kao drugo Hrvatska je imala prioritet obraniti dalmatinsko zaledje sto se mglo samo preko Hercegovine. Zato je teziste interesa hrvatske drzave bilo u Hercegovini isto kao i u Zapadnoj Bosni oko Kladuse i Bihaca gdje su Srbi prijetili preko preko Karlovca prijetili izaci na slovensku granicu i tako presjeci Hrvatsku na dva dijela! Prema tome, hrvatska drzava nije imala ni oruznau ni ljudsku mogucnost pomoci Posavini u onoj mjeri u kojoj je pomogla Hercegovinu, zbog vec navedenog razloga a to je zastita dalmatinskog zaledja! Prema tome, mani se corava posla dijleci Hrvate po regijama, jer bar ti iz Hercegovine trebao bi znati kako je to bio plan i onog Rankovica srpskog obavjestajca br. 1 u bivsoj JU, koji je Hercegovce sotonizirao kao neprijatelje, a isto je to cinio i na relaciji Dalmacija-Zagorje! Smiri malo tenzije i probaj razumiti one koji ne mogu do svojih kuca jer nisu imali te srece kao ti da zive u jednom dijelu koji je geostrateski bio od zivotne vaznosti za opstanak Hrvatske. Hercegovina bez hrvatske (ne bi ostao kamen na kamenu) pomoci prosla bi gore nego Posavina u kojoj je koliko toliko nesto obranjeno. Mi smo jedan narod i moramo gajiti a ne rusiti jedinstvo! Inace nema srece ni jednom Hrvatu u BiH! Treci entitet mora se ostvariti a vjerujem da ce dio Posavine biti vracen od Srba ako dodje do razlaza, jer da bi izasli iz BiH morat ce prov nadglasati muslimane sto im nije moguce bez hrvatskih glasova! Jedinstvo i sloga hrvatskom narodu!

VL
PR
prakator
21:50 28.10.2009.

28.10.2009. u 21:45h canajisr@M 28.10.2009. u 21:45h canajisr@M Kada vi odlucujete zasto kupiste Iva Sanadera da vam naredjuje a??????

VL
OB
-obrisani-
21:51 28.10.2009.

vratite nam Banja Luku

VL
OB
-obrisani-
22:09 28.10.2009.

Nazalost i politicki vrh Hrvata nas tretira kao korpu za otpatke i prihvata ono sto nam se baci 8-9% Nikad u zivotu . Pripada nam 17,6% i tu diskusije nema uz napomenu .Kvalitetna podjela. Ko se jos boji vehabija neka meni dodje na obuku Izgovora za ustupke i izdaju nema. Ovaj puta ce i pokusaj izdaje biti sprijecen. Referendum.

VL
OB
-obrisani-
22:22 28.10.2009.

Za canajisr@M Gospodine to vec i ptice znaju , nama nedostaje cca 9% a kojih je to 9%. To je Srpska Krajina koju je Tudjman mjenjao za Posavinu. Zona sumraka Ne gleda se koliko ljudi sada ima nego koliko ih je bilo kazes Zenica ; Zenica je imala ni manje ni vise nego 24.000 Hrvata dakla kada saberes cijelu Lasvansku dolinu + Zepce , Zenica je imala daleko vise.

VL
PR
prakator
18:51 28.10.2009.

Konacno ste shvatili da je Sarajevo najvazniji dio BiH i mora biti distrikt da bih se povratili Hrvati i srbi,ali prvo Dodik mora vratiti cilu Posavinu Hrvatskom narodu i sve obnoviti i napraviti kao da nije bilo rata u tom podrucju.A sve dok Hrvati Posavine zive u dijaspori ka Palestinci bez domovine srbi nemogu nesto investirati u tom podrucju jer nikada se nezna kakv Ante moze stati na celo Hrvatskog naroda iz Posavine i ocistiti sve sa toga podrucja sto nije nase Hrvatsko & plasim se toga scenarija srbi ce biti brzi da bize iz Posavine nego li sto su bizali iz Knina.Eto Dodiku razmisljaj kuda ces sa srbima iz Posavine Hrvati dolaze tami jos samo 18 miseci na svoje dali milom ili vise volis silom.Budemo Ti ugodili srbine.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 21 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.