Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAMO TRANSKRIPT KOMUNIKACIJE

Kako je likvidirana desna ruka narko bossa Darka Šarića. Ćosić: Milovca treba smaknuti što prije

15.04.2022.
u 20:05

Šarić je u Srbiji uhićen upravo zahvaljujući podacima koje je prikupila hrvatska policija, a svakako najzanimljiviji dio cijele ove priče je činjenica da je on svoje poslove vodio iz - kućnog pritvora

Ključne riječi

Komentara 8

PH
Petarstijena-HR
21:51 15.04.2022.

Krivousuđe najgorim dilerima daje uvjetne ili minimalne zatvorske kazne,tome Ministarstvo pravosuđa i Plenky vlasti moraju stati na kraj - donijeti dekret ako treba za rasparšivače droge.400.000 mladih iselilo,a 90% onih koji su ostali na lakim ili teškim drogama-HR narod je na pragu uništenja.

DQ
Dq
21:22 15.04.2022.

Ne postoji ni jedan krimi sustav višeg ranga bez visokih pokrovitelja iz politike i vođa državnih institucija , pa ak nisu klepili i te pokrovitelje, onda je bolje da puste i njihove izvritelje s terena. Tak je na balkanu , a bone i po demokratskom zapadu i manje demokratskom istoku.

PH
Petarstijena-HR
22:55 15.04.2022.

Zapljene droge nisu niti 1% od stvarne potrošnje droge u RH..,dakle to netko iz vrha oko Plenky vlasti dopušta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?