Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID SURADNJE

CNN otpustio komentatora naklonjenog Trumpu zbog nacističkog tvita

Screenshot/YouTube
11.08.2017.
u 09:45

Lord se pridružio CNN-u u srpnju 2015. kao plaćeni suradnik naklonjen Trumpu, izvijestio je list.

Televizijska kuća CNN dala je u četvrtak otkaz Jeffreyu Lordu, političkom komentatoru i pristaši američkog predsjednika Donalda Trumpa nakon što je iskoristio nacistički pozdrav u tvitu jednom liberalnom aktivistu.

"Nacistički pozdravi ne mogu nikako biti opravdani", priopćio je CNN. "Jeffrey Lord više ne radi za mrežu".

Lord je rekao u intervjuima nakon otkaza da je njegov tvit upućen aktivistu Angelu Carusoneu pogrešno shvaćen.

"Ja se rugam ljudima koji koriste taktike zlostavljača u stilu fašista i neonacista kako bih ih maknuo iz etera i onda se to meni dogodilo", kazao je Lord, kako prenosi New York Times.

Lord se pridružio CNN-u u srpnju 2015. kao plaćeni suradnik naklonjen Trumpu, izvijestio je list. Trump je predložio Lorda kao komentatora, dodaju novine.

Komentara 8

BL
Bluefull
10:13 11.08.2017.

CNN ....dno-dna ...sorosovsko smeće , nema većih fašista od njih .....otud valjda i ona 'lažeš kao CNN' ...... Evo jedan link gdje se vidi kako te varalice stvaraju vijesti ...svoje vijesti ---(ako netko slučajno ovo nije već pogledao) https://www.logicno.com/politika/fake-news-cnn-uhvacen-u-pripremi-laznog-skupa-u-londonu-video.html

CR
cromak
01:17 12.08.2017.

To ti je grupa koja prima velike novce za serviranje lazi i pranje mozga slicno kao kod nas.

Avatar toxic alien
toxic alien
11:50 11.08.2017.

CNN je postao nesto kao Комсомольская Правда iz vremena hladnog rata...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije