Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET ŠOKIRA

VIDEO Trump skandaloznom objavom 'prebio CNN'

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.07.2017.
u 22:47

'On n se ponaša adolescentski, daleko ispod časti svog ureda'

Američki predsjednik Donald Trump u nedjelju je na svom Twitter profilu objavio video u kojem napada i udara muškarca čiju je glavu zamijenio logo CNN-a.

Video je modificirana verzija Trumpovog nastupa na kečerima iz 2007. u kojem je oborio čelnika organizacije WWE Vincea McMahona. U snimci objavljenoj u nedjelju McMahonova glava se ne vidi od loga CNN-a.

Trump je McMahonovu suprugu Lindu imenovao kao čelnicu uprave za mala poduzeća, a i ona je godinama bila aktivna u hrvačkoj organitaciji WWE. 

Kao predsjednički kandidat i čelnik SAD-a Trump je više puta izražavao prezir prema medijima, prozvavši ih "neprijateljima američkih naroda". Medijske kuće često je nazivao "neuspješnima" i "lažnim vijestima", a posebno se okomio na CNN. 

"Tužan je dan kad predsjednik SAD-a potiče nasilje protiv novinara", priopćila je ta medijska kuća. 

"Umjesto da se priprema za svoje prekooceansko putovanje, svoj prvi sastanak s Vladimirom Putinom, rješavanjem sjevernokorejskog pitanja ili zdravstvenog sustava, on se ponaša adolescentski, daleko ispod časti svog ureda", dodao je CNN. 

Komentara 30

DU
Deleted user
23:04 02.07.2017.

Vecernji list se odmah osjetio napadnut kada se Trump ponovno s pravom obrusio na FAKE NEWS

CA
carlo20
23:40 02.07.2017.

Jel i jedan medij u Hrvatskoj objavio da su CNN novinari uhvaćeni u laži? Nakon skandala s objavom lažne vijesti o Trumpu zbog koje je bez posla ostalo troje CNN-ovih urednika, istraživački novinari projekta Veritas imaju novu tajnu snimku. Na toj snimci CNN-ov producent, John Bonifield, otvoreno govori novinaru projekta Veritas koji mu se lažno predstavio kako CNN izmišlja vijesti koje njihovi gledatelji žele čuti, posve neovisno o činjenicama. I pravda se time da oni to rade samo radi novca, ismijavajući ideju o novinarskoj etici. On istražitelju Jamesa O’ Keefea, osnivača projekta Veritas, priznaje da je politka te mreže nemilosrdno i neprestano blatiti Trumpa te izmišljati laži o njemu, što god on uradio. Inače, sve to i većina naših medija uredno prenosi, kao da je istina. Isti princip rada u Hrvatskoj ima portal INDEX i još par medija, ali uzalud im, njihove laži, manipulacije konstrucije, nemaju utjecaja na većinu Hrvata kao što ni CNN nema utjecaja na većinu Amrikanaca kojima je Trumpu otvorio oči.

DU
Deleted user
23:00 02.07.2017.

Sreća imamo neovisne i objektivne medije koji su pisali o tome da se CNN prije par dana ispričao što je ciljano objavljivao lažne vijesti o predsjedniku .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije