Naslovnica Showbiz TV

CNN otpustio komičarku: Pretjerala je ovom šalom na Trumpov račun

"Ja sam komičarka... Pomičem granice, prelazim ih... priznajem, otišla sam predaleko", kazala je Griffin.
01. lipnja 2017. u 00:15 1 komentara 761 prikaza
Kathy Griffin
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Američka tv-mreža CNN otpustila je komičarku Kathy Griffin zbog fotografije na kojoj drži za kosu nešto što nalikuje odsječenoj, krvavoj glavi američkoga predsjednika Donalda Trumpa

Kathy Griffin OPASNO PRETJERIVANJE Američka komičarka toliko mrzi Trumpa da je napravila nešto što je zgrozilo svijet

Griffin (56), koja je bila voditeljica CNN-ova novogodišnjeg programa u proteklih deset godina, jučer se ispričala zbog sporne fotografije te kazala da je zamolila fotografa Tylera Shieldsa da je ukloni s interneta, no to nije bilo dovoljno da zadrži posao na CNN-u.

"Otišla sam predaleko"

"Ja sam komičarka... Pomičem granice, prelazim ih... priznajem, otišla sam predaleko. Fotografija je iznimno uznemirujuća. Duboko se ispričavam", kazala je Griffin. 

"CNN je raskinuo ugovor s Griffin o njezinu novogodišnjem angažmanu", tweetala je služba za komunikacije američke tv-mreže, prethodno ocijenivši fotografiju "uvredljivom i odvratnom". 

Dvaput je nagrađena Emmyjem

Trump je ranije tijekom dana komičarki poručio da je "treba biti sram" zbog fotografije, uz napomenu da je njegovoj djeci, osobito jedanaestogodišnjem sinu Barronu, iznimno teško zbog takvog "bolesnog" prizora.  I prva dama je kritizirala "uznemirujuću fotografiju kao majka, supruga i ljudsko biće", dovodeći u pitanje mentalno zdravlje komičarke. 

Kathy Griffin dvaput je nagrađena "Emmyjem" za reality show "My Life on the D-List".  Fotografija je izazvala burne reakcije, a brojni su korisnici društvenih mreža zatražili uhićenje Griffinove. 

Donald Trump 'OBMANA' Trump povlači SAD iz klimatskih sporazuma i povećava vađenje nafte donald trump NEPOZNATA RIJEČ Svi se pitaju o čemu Donald Trump piše na Twitteru!? Angela Merkel, Donald Trump Tomislav Krasnec Dogodila se 'Zapravo ljubav'
Filmushka
PROMO
Video: Ovo su filmovi koje ćete moći besplatno pogledati na Filmushki

A1 izdvaja za Vas