Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometno prvenstvo

Članovi pleterničkog motokluba "Buls" otputovali u Poljsku

Motoristi idu na Euro (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/4
08.06.2012.
u 11:08

Ispraćaju motorista ispred gradske kuće nazočili su rodbina i mnogi Pleterničani te gradonačelnik Franjo Lucić i dogradonačelnica Antonija Jozić

PLETERNICA – Sedam članova pleterničkog motokluba "Buls" na motorima i još sedmorica "logističara" u kombiju i osobnom automobilu pošli su jutros na 1130 kilometara dug put u Poljsku gdje će na dvije utakmice Europskog nogometnog prvenstva bodriti naše nogometaše. 

– Prije četiri godine u Austriji smo bili jedini klub koji je organizirano iz Hrvatske došao dati potporu našim "vatrenima", a jedini ćemo biti i u Poljskoj – rekao je predsjednik kluba Zdravko Uremović.

Ispraćaju motociklista ispred gradske kuće nazočili su rodbina i mnogi Pleterničani te gradonačelnik Franjo Lucić i dogradonačelnica Antonija Jozić, a sretan put poželjeli su im i župnik Antun Ćorković te pleterničke mažoretkinje.

– Na ovaj način najbolje spajamo naše tri ljubavi: rodoljublje, ljubav prema sportu i posebno ljubav prema motorima – istakao je Mario Včelik, jedan od sedmorice motorista koji je u ime kluba zahvalio na ispraćaju. Inače, za ovu prigodu Bulsi su sašili prepoznatljiva crveno-bijela kockasta odijela, a kockicama su oblijepili i svoje motore. U prognozama o rezultatima na utakmicama koje će pratiti, bili su oprezni: Bit će gusto!

Komentara 2

CR
crewcro
13:52 08.06.2012.

WOW,jaka vijest,ne znam sto cu sada....idu i drugi pa se ne hvale ili zbog toga sto nam otac nije politicar

Avatar maximus69
maximus69
23:27 08.06.2012.

Sva sreća pa su u ovoj županiji riješeni neki važniji problemi, pa se gradonačelnik i saborski zastupnik može slikati s motoristima...Samo sva sreća da Franjo Lucić neide (kad već ide Javni bilježnik i Adzeovac Mario Včelik), jer je to tolikoo kvalitetan funkcioner da bi ga Poljaci mogli zadržat. Ovako stoka sitnog zuba može odahnut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije