Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atena

Članica bande Pink Panther pobjegla iz grčkog zatvora

grčki zatvor,žičana ograda
AFP/PIXSELL
13.07.2012.
u 16:23

Olivera Vasić Ćirković (43) bivša je košarkašica Jugoslavije i Crvene zvezde. Bandi je dobavljala automobile

Olivera Vasić Ćirković, bivša košarkašica Jugoslavije i Crvene zvezde i članica poznate bande Pink Panther, sinoć je pobjegla iz zatvora Korydallos u Ateni, prenosi Blic pozivajući se na grčke medije. Četrdesettrogodišnjoj je Srpkinji u bijegu iz grčkog zatvora pomogao suradnik izvan zatvora, a sve je dogovoreno mobitelom.

Bivša reprezentativka radila je na bojenju ulaza u žensko krilo zatvora kada je, uz pomoć suradnika koji joj je donosio boju, udarcem onesvijestila čuvaricu od koje je otela ključeve i pobjegla. Zatvorska čuvarica nalazi se u bolnici i odmah je suspendirana odlukom grčkog ministra pravosuđa.

Vasić Ćirković sa 36-godišnjim prijateljem krivotvorenim dokumentima unajmljivala je automobile koje je koristila banda Pink Panther. Oboje su 2006. godine osuđeni zbog pljačke zlatarnice u gradu Harsonisu na Kreti. Vasić Ćirković i još dvojica muškaraca uhićeni su i u ožujku ove godine u Ateni zbog pokušaja oružane pljačke u kojemu je ranjen jedan policajac.

Komentara 7

CI
cidea
17:05 13.07.2012.

Tako su se vaspitavala deca u Titovo vreme .

DU
Deleted user
17:39 13.07.2012.

vidila Curkovicka da Grcka propada,i da se nema cemu nadati hehehehehe.......

AA
aaaaaaaaaaaa
16:58 13.07.2012.

Unutrasnja ili vanjska strana vratiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije