Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIRALI SNIMKU

Nije ruski tenk pregazio civilni automobil nego ukrajinski koji je izgubio kontrolu

Ukrajinski tenkovi u gradu Armjansku
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
25.02.2022.
u 20:56

Mrežama se širio video tenka koji gazi automobil, no nije bio ruski tenk nego ukrajinski koji je izgubio kontrolu

Video na kojem tenk gazi ukrajinskog civila u Kijevu proširio se društvenim mrežama, no izgleda da nije riječ o ruskom tenku nego ukrajinskom. 

Nije u pitanju bilo rusko oklopno vozilo već je automobil pregazio ukrajinski tenk koji je izgubio kontrolu. 

 

- Izbrisao sam svoje tvitove na kojima se vidi kako vojno vozilo gazi civilni automobil u Kijevu. Izgleda da se radilo o ukrajinskom vojnom vozilu koje je izgubilo kontrolu. Još nema izvještaja o ruskim vozilima u Kijevu. Još jedan dobar podsjetnik da ne širite bneprovjeren sadržaj - objavio je na Twitteru urednik OCCRP Ilya Lozovsky. 

VIDEO Ukrajinka o napadu: Nisam mislila da će se to zaista dogoditi u ovom životu

Ključne riječi

Komentara 1

FE
fefellerunt
21:02 25.02.2022.

Čudo jedno da se priznala jedna u nizu laži koje su iznesene, interesantno da se nigdje ne mogu pročitati i vidjeti izjave ruskih novinara , ipak je to ta zapadna demokracija , puna tolerancije za one koji misle kao ii oni , a misle na osnovu informacija iznesenih iz demokratskih medija , koji služe politici , odnosno novcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije