Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara 29 godina

Čistili plažu, a onda pronašli bocu i iznenadili se zbog poruke

poruka u boci
Foto: Facebook
18.10.2017.
u 17:30

Tada osmogodišnja Miranda Chavez napisala je poruku koju je spremila u bocu i bacila u ocean. Nakon 29 godina pronađena je na plaži u američkoj Georgiji

Kada je osmogodišnja Miranda Chavez 1988. godine bacila bocu s porukom u Atlantski ocean na plaži Edisto u Južnoj Karolini, nije ni slutila da će njezinu poruku netko uistinu i pronaći.

No, boca je otplutala stotinjak kilometara dalje duž atlantsku obalu sve do otoka Sapelo u američkoj saveznoj državi Georgiji.

Ondje ju je pronašao David Humphries koji je sa svojom suprugom Lindom sudjelovao u čišćenju lokalne plaže, a ona je potom njihovo otkriće objavila na Facebooku.  

Poruku je objavila u nadi da će pronaći sada 37-godišnju ženu koja ju je napisala prije točno 29 godina, odnosno 28. rujna 1988. godine.

Djevojčica je u poruci tada napisala svoje ime i prezime te koju školu pohađa. Ostavila je i svoju adresu te poručila onome tko pronađe bocu s porukom da joj se javi.

Iako je Linda pokušala pronaći osobu koja stanuje na navedenoj adresi, ta kuća ondje više nje postoji. Zbog toga je pomoć odlučila potražiti putem Facebooka, a u svom je naumu i uspjela.

– Tko bi pomislio da će ta boca opstati sve ove godine. Nevjerojatno je kako te nešto tako maleno, bez obzira na to što ti se trenutačno događa u životu, može vratiti u djetinjstvo i u jedno od najljepših vremena u životu – rekla je sada 37-godišnja Miranda Chavez.

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:12 19.10.2017.

Edisto Beach je grad. Plaza Edisto ne postoji. Jednako kao sto otok Sapelo ne postoji, postoji nacionalni park Sapelo island. Mi Hrvati ne prevodimo imena gradova.

Avatar raco
raco
14:01 18.10.2017.

našao je bocu dok je čistio plažu od smeća, u koje spada i navedena boca definitivno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije