Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivano otkriće

Nakon 28 godina poruka u boci iz Kanade doplivala do ušća Neretve!

boca
Thinkstock
16.04.2013.
u 22:52

Jonathon je Mary dao kompliment da je divna osoba te da se nada da će ostati u kontaktu

Nemalo su se iznenadili kitesurferi kada su na ušću Neretve, dok su čistili plažu, pronašli bocu u kojoj se nalazila poruka, a koja, prenosi Dubrovački vjesnik, datira iz 1985. godine iz Kanade! 

Među otpadom koji je prekrio to pjeskovito ušće mlada članica kluba Matea Medak-Rezić pronašla je još jednu u nizu puknutih boca.

− Pokupila sam je kao i ostale boce, da bih tek onda shvatila da je u njoj pismo. Odmotala sam mokar papir koji na kojemu je ispisano sljedeće:

Mary, you really are a great person. I hope we can keep in correspondence. I said I would write. Your friend always, Jonathon. Nova Scotia ‘85.” – rekla je za Dubrovački vjesnik 23-godišnja kiterica Matea iz mjesta Desne.

U prijevodu, Jonathon je Mary dao kompliment da je divna osoba te da se nada da će ostati u kontaktu... Zauvijek tvoj prijatelj, završava pismo pronađeno u boci kojoj je trebalo punih 28 godina da stigne do ušća Neretve.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nemaimena
08:13 19.10.2017.

Lijepo je vratiti se u najljepši dio života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije