Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alkotest i darovi

Ćiro se u subotu nakratko pretvorio u policajca

Ćiro Blažević
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/9
24.12.2017.
u 14:32

Preventivna akcija organizirana je na 60-ak lokacija diljem Hrvatske, a cilj je bio vozače upozoriti na opasnosti koje nosi promet

Sine moj, odvozio sam više od dva milijuna kilometara, a nikada nisam kažnjavan pa su me zato valjda i pozvali na ovu policijsku feštu. Poručujem drugima ono što učim djecu i unuke: kakva vam je korist od toga da brzo vozite, što vam znači to što ćete nekamo stići pet ili deset minuta ranije i pritom riskirati i svoj i tuđi život.

Poruka je to koju je u subotu uputio legendarni Ćiro Blažević koji se nakratko “pretvorio” u policajca da bi sudjelovao u preventivnoj akciji koju je policija organizirala na 60-ak lokacija diljem Hrvatske.

Cilj je bio vozače upozoriti na opasnosti koje promet nosi, pogotovo u blagdansko doba, a uz policajce su u akciji sudjelovale brojne poznate osobe koje su vozačima koji nisu bili uhvaćeni u prekršaju, a takva je ipak bila većina, dijelili i simbolične darove. Ćiro i darovi gotovo su svima izmamili osmijeh...      

Komentara 6

KO
kodifan
15:51 24.12.2017.

ćiro legendo

GU
Gustirna
00:08 25.12.2017.

Ostarjeli klaun....

OK
okvarbudovič
07:08 25.12.2017.

ćiro drotar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije