Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRUTNI NAPAD

Cipelarili rukometaša pred djevojkom u središtu Bjelovara

Bojan Crnojević
Pixsell
18.04.2010.
u 16:01

Napadači su grubo nasrnuli na nesretnog mladića koji je nakon jednog od mnogobrojnih udaraca pao i udario u parkirani automobil. Obliven krvlju ostao je ležati na pločniku, a djevojka je u pomoć pozvala policiju i hitnu.

U središnjem bjelovarskom parku nepoznati su mladići okrutno iscipelarili 23-godišnjeg Bojana Crnojevića, inače igrača Rukometnoga kluba Ivanska, koji se u pratnji djevojke, s kojom je te večeri izišao, vraćao kući.

U fizičkom napadu oko 1.45 sati mladić je teško ozlijeđen po glavi i licu i bori se za život u bjelovarskoj Općoj bolnici. Njegova majka Jovanka Crnojević kaže da je idući kroz park s djevojkom pjevušio neku pjesmu.

Napali ga sleđa
Sleđa mu je prišla skupina nepoznatih mladića i upitala ga što to pjeva, a on im je odvratio upitavši ih je li pjevanje zabranjeno. Napadači su potom grubo nasrnuli na nesretnog mladića, koji je nakon jednog od brojnih udaraca pao i udario u parkirani automobil. Obliven krvlju ostao je ležati na pločniku, a djevojka je pozvala policiju i hitnu pomoć.

Djevojka koja je bila u Bojanovu društvu kazala je kako se sve dogodilo munjevito. Napadači su ga zaskočili sleđa i počeli bjesomučno udarati po cijelom tijelu.
Kada je Bojan prvi put pao, kaže djevojka, udarali su ga nogama, najviše po glavi. Djevojka je bila toliko šokirana da u prvi mah nije mogla ništa učiniti, a kada je došla k sebi, pozvala je policiju.

– Bojan je, obliven krvlju, pokušao ustati i doći do parkirališta preko puta zgrade Poslovnog parka, no srušio se i udario u parkirani automobil – rekla je kroza suze mladićeva majka.

Policija šuti o incidentu
Kako je nesretnom mladiću teško ozlijeđena glava, ponajviše lice, na kojem su slomljene jagodične kosti te čeona kost i dio čeljusti, obitelj Crnojević je već jučer angažirala odvjetnicu Gordanu Grubešu. Ona za sada nije željela komentirati slučaj jer ne zna sve pojedinosti.

Dežurni liječnik pak na bjelovarskom kirurškom odjelu dr. Dejan Vujčić nije mogao govoriti o detaljima, no potvrdio je kako je mladićevo zdravstveno stanje jučer bilo stabilno, a za danas je najavio kontrolne pretrage glave uređajem CT kako bi se utvrdilo je li mu ozlijeđen mozak.

Zanimljivo je kako bjelovarska policija na novinarski upit o događajima tijekom vikenda nije ni spomenula taj okrutni napad. Dežurni iz OKC-a izjavio je da to nije učinjeno zbog istražnog postupka, koji još traje, to više što je među napadačima bilo i maloljetnika.

Komentara 97

OB
-obrisani-
20:05 18.04.2010.

A da cenzura je svugdje...maknut će lijepu stražnjicu sa spota...a kako ne i mene koji boga klenem ovdje na javno,i spominjem spolovila :-(

PR
prix
20:52 18.04.2010.

ma ovde treba oko za oko zub za zub.... da ih sad hoće policija pozvat u stanicu pa da se čitava postaja izreda na njima, nebi više nitko nikoga u državi udario!

KR
kresimirn
19:57 18.04.2010.

@ rambone bas se nasmijah :) sigurno je hodao a mangupi ga napali bez ikakvog razloga.........ili primjerice, nesto su dobacivali pa se pravio frajer ispred cure........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije