Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o incidentu
Povratak na članak

Josipović: Zabijen je klin koji je teško izvaditi

Predsjednik Ivo Josipović rekao je kako se u Vukovaru danas dogodilo nešto što ga je ražalostilo te da se pokazalo kako je cilj komemoracije bio izazivanje političkih sukoba

Komentari 93

GU
gummybear
20:02 18.11.2013.

Narod je rekao šta misli o vama.A to je ono što vas najviše boli.

VL
DI
Dijaspora
20:04 18.11.2013.

Oni sad o dijalogu,a prije par dana Milanović:Možemo pregovarati,ali ja ostajem pri svom. Danas za njima samo obitelj,a za stožerom 150 tisuća Hrvata...Epilog njihovom poimanja dijaloga???

VL
MI
mica1111
19:55 18.11.2013.

...njima još uvijek ništa nije jasno...ni Predsjedniku države,ni Predsjedniku vlade ni vladi...a trebalo bi im...narod se okrenuo od vlasti...nije to lako progutati...,a muž zadnji sazna...ili zadnji shvati..:)

VL
Avatar Becarina
Becarina
20:15 18.11.2013.

Kronologija svega izgleda ovako . Premijer proglasava Lex Perkovic a par dana kasnije iznenada i po mraku postavljanje ploca . Podizanje Tenzija da prikrije nesto drugo , nije pri put za Premijera nego jedina praksa u zadnje dvije godine . Stozer je od prvog dana trazio da se o plocama dogovore Vukovarski Hrvati i Srbi i nista drugo. Ne pali vise bacati krivicu na stozer HDZ, kat. crkvu , kriv je premijer, njegov Lex, Lexanje, i niko drugi . Do te nocne akcije u Vukovaru je bilo puno manje tenzija.

VL
B2
bokida 2
20:14 18.11.2013.

Slušajući premijera na TV Novoj čovijek se mora diviti njegovom uvijeravanju samoga sebe da je većina ljudi ove zemlje uz njega. Nepopravljivi optimista u svoju politiku teško će se razočarati u nadolazećem vremenu.

VL
MA
mazg93
20:21 18.11.2013.

"Ne može se o zlu raditi, a dobru se nadati" - kaže stara poslovica. "Narod nije mačka..."- kaže druga. "Navik živi, ki zgine pošteno"

VL
MA
mazg93
20:27 18.11.2013.

A gdje je tu bio incident? Ja samo ugledah volju naroda!

VL
AB
abc1511
19:57 18.11.2013.

Kako se vratiti putu dijaloga kad vlada odbija svaki pregovor. O svim pitanjima prvo odbijaju pregovarati da bi kad voda dođe do ušiju nevoljko krenuli u pregovore.

VL
AF
afer
20:23 18.11.2013.

Ova oligarhija očito nije svjesna situacije. Jedan, Milanović, tvrdi i to vrijeđajući – da je Karamarko preglup ovo organizirati, Josipović još uvijek samo vidi klerofašiste i HDZ. Činjenica je da je narod spontano krenuo bez talambasa i bubnjeva, bez cifranjaifranja i političara i krenuo u kolonu. Narodu ne trebaju ni Milanovići, ni Josipovići, Pusići, Pupovci koji triput te pokakaju i onda traže razumijevanje za sebe. Potrošeni su.

VL
DU
Deleted user
20:27 18.11.2013.

Mislim da bi se predsjednik i vladajući SKH trebali zapitati gdje su to pogriješili i zašto im je Hrvatski narod priredio jedan ovakav debakl. Bit će im najveća greška ako krivce budu tražili negdje drugdje umjesto kod sebe. Jedno znam da će na Vukovaru polomiti zube.

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
20:42 18.11.2013.

A Lex Perković. Što je sa njime gospodine Josipoviću. Gdje on spada. Nisi više vjerodostojan. Ili odstupi od drugog mandata unaprijed i vrati se katedri ili odmah smijeni savjetnika Aleksandra Sašu Perkovića. Nemoj se vaditi da sin ne snosi grijehesnosi grijehe oca jer to ovdje nema veze s vezom Neka se sin zaposli bilo gdje u Hrvatskoj ali ne tu gdje ga je tata namjestio. Ja te kao Astrolog poznajem malo bolje od drugih, naziv lignja i kuhana noga je lutanje neinformiranih. Ti nisi takav. Ti si "demonski tip" sa demonskom snagom volje koju je teško uzdrmati (sam si je lijepo opisao sa tiha voda brege dere). No ovaj puta su te u Vukovaru uspjeli dovoljno pritisnuti otvoriti i ogoliti. Gori si nego što sam mislio A toliko sam te puta hvalio, uprkos tvojim izjavama da ćeš oduzeti čin svakom osuđniku u Hagu pa i Gotovini. Uprkos tvom hvaljenju poteza Mesića o suspenziji najboljih hrvatskih generala koji su danas bili uz svoj narod i svoje ratne drugove.

VL
PR
pravakuna
20:25 18.11.2013.

Onako kako su sijali tako će i žeti. Ovo se odnosi na trenutnu prolaznu vlast i slučajnog predsjednika.

VL
ST
stefj
20:22 18.11.2013.

Gadna stvar taj ego, naročito kada si još k tome na vlasti. Očito je bilo ispod časti pričekati i uključiti se na kraju kolone... A da su tako nešto planirali, vidjelo se po tome da nije bilo niti počasne straže niti predsjedničkog osiguranja na mjestu gdje se polažu vijenci...

VL
BU
budagigo
21:12 18.11.2013.

Nije istina da hrvatska nije bila jedinstvena u tuzi i sucuti,bila je kao i uvijek do sada kada se to manifestiralo diljem drzave,a dovoditi neslaganje i bunt prema politickoj vlasti u kontekst neodavanja pocasti stradanju vukovara je umisljeno,narcisoidno i drsko.vukovar je narod,a ne politika.nije istina da ne postoje dvije hrvatske postoje.hrvatska koja je drzala pusku u ruci za slobodu i hrvatska koja je ruku koristila za grabez politickih i gospodarskih fotelja i otimanje tudje imovine.

VL
MA
mazg93
20:24 18.11.2013.

"Ne može se o zlu raditi, a dobru se nadati" kaže stara poslovica "Narod nije mačka" kaže druga Pametnom dosta!

VL
AP
apropos
22:17 18.11.2013.

a vidi slike, ovako to izgleda kad shvatiš da si na vlasti kod pogrešnog naroda. I da ni totalna medijska kontrola nije imala nikakvog učinka. Šta će gazde reć, ko će im izaći prid oči?

VL
Avatar Rafael B
Rafael B
21:37 18.11.2013.

Zabijen je nama ZAMP klin koji je teško izvaditi! Još jedan u nizu reketa koji direktno financira tipa sa slike..

VL
HA
Harrawath
21:27 18.11.2013.

vi ste svi skupa jadni. da imate imalo karaktera prema odstupili bi sa svojih funkcija.

VL
Avatar ONLY 1
ONLY 1
21:27 18.11.2013.

da li je to josipović shvatio da se Hrvati ne bi baš složili sa misijom koju ima?....odustajanje od tužbi za ratne štete? možda mu je sad konačno jasno da neće Hrvati tolerirati veleizdaju?

VL
BL
bellator luminis
22:24 18.11.2013.

Davno sam ti rekao Josipoviću (važi i za vladu)da se probudiš i shvatiš da nisi predsednik jugoslavije ili regiona nego Hrvatske!! Nikako da naš državni vrh shvati: pa nemožete cijelo vrijeme biti kontra naroda i onda se sjetiti biti Hrvatii jedan dan, pa nije narod baš toliko glup. Uzrok vaših problema proizlazi iz vaše glupe politike i nerazumijevanja da predstavnik naroda mora predstavljati narod(Hrvatski, a ne marsovski ili jugoslavenski)a ne obratno da vi narodu namećete nekakve stavove, ideologije, mišljenja, vi ste za ovo, vi ste za ono! Vi narod trebate pitati za mišljenje i u tom pravcu voditi politiku, jer mi iako smo glasali protiv lopovskog Hdz-a, to nipošto ne znači da želimo moderni komunizam, jugu ,region, proglašavanje normalnog nenormalnim i obratno!! A srbi(političari) kad se ljepo ispričaju Hrvatima za sva zlodjela(bez njihovog poznatog izjednačavanja krivnje) i priznaju da su pogriješili, tek onda se može govoriti o istinskom pomirenju, sve drugo je silovanje istine jer Vukovar nije u šumadiji nego u Hrvatskoj!!! Pa nemože se na odavanju pijateta žrtvama žaliti za agresorima kao što to radi pupovac(nitko ne kaže da i srbi "ponekad" nisu bili žrtve), zamislite koji bi skandal bio da Njemci samo spomenu svoje žrtve na Američkoj komemoraciji no RH je sve normalno bez grča na licu, i još se isčuđavaju: pa kako su ovi netorelantni, pa što im je?

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.