Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

Cijene stanova lete u nebo

Skele su još samo na prvoj zgradi, u kojoj su stanovi na prodaju, a u nju zadnju dolaze stanari
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
11.03.2019.
u 18:58

Novogradnja 2000 € i na lošijoj lokaciji u Zagrebu

Apetiti prodavatelja toliko su porasli da smo već došli do toga da se razlika u cijeni kvadrata između očekivanja vlasnika i procjene naših stručnjaka kreće oko tisuću eura! Cijene koje vlasnici traže daleko su od cijena po kojima se nekretnine prodaju, kaže Lana Mihaljinac-Knežević, direktorica zagrebačke agencije West za prodaju nekretnina. Primjerice, u zagrebačkom naselju Sigečica stan od 45 četvornih metara 2014. godine prodavao se za oko 1200 eura po kvadratu, a danas se za sličan stan u zgradama starim četiri desetljeća traži oko 2000 eura po kvadratu.     

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju.

Ne propustite i druge teme:

- Još uvijek postoje šanse za misu u Bleiburgu

- Osječki InspecoLab: Lovci na otrove u hrani i GMO

- Je li kralj popa uistinu bio pedofil

- Prvi kupon: Večernji vas časti putovanjem života

 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
04:32 12.03.2019.

Država stimulira kupnju stanova i favorizira tu klasu imovine. Još jedan veliki gospodarski promašaj čije će posljedice tek uslijediti. Ako će pomoći možda 20% mladih obitelji 80% će uništiti.

DD
dr dragon
06:30 12.03.2019.

ha ha ha opet ce se hrvatima obit u glavu pa ce gradjevinci ostat bez posla jer nece moci prodat stanove. Kuca ili stan vrijedi onoliko za koliko ga možeš prodati a ne koliko ga cjeniš. Jeftinih praznih kuca ima previše danas samo ludjak može kupiti stan na kredit po tako visokoj cijeni i postati njegov rob !?

DI
Diesel
07:18 12.03.2019.

Cekajmo ovu sezonu i mozda slijedecu, pa ces vidjeti cijena na Jadranu, a o ostatku zemlje da se i ne govori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije