Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Zvonimir Čičak
Povratak na članak

Čičak: Mamić i Boban ne mogu biti uzori mladim navijačima

Vrijeme je pokazalo da je nasilje na sportskim terenima, bez obzira na predznake i ideologije, samo nasilje, ističe Čičak

Komentari 32

OB
-obrisani-
19:22 14.05.2010.

Moj idol je Čičak! Pustiću i bradu a vježbam govor i gestikulaciju! Jedino mi je teško nabaviti njegov poster u prirodnoj veličini: 8x5m!

VL
PU
pumbica
19:46 14.05.2010.

čičak?Zbog ćrga njemu smeta Boban.Pa valda nije bio u toj miliciji.Boban je samo branio hrvatskog ćovjeka.Čičak je branio srbske delije.Pa zar takvi se bori za ljudska prava.Užas šta ovdje sve živi.Čičak odi u srbiju tamo pripadaš...

VL
OB
-obrisani-
19:21 14.05.2010.

Boban je na nasilje odgovorio nasiljem a ako se to smatra losim onda bih pitao sveznajuceg Cicka kako su trebali hrvati odgovoriti na nasilje u formi srpske agresije na Hrvatsku!?

VL
VD
vjer.domo
23:52 16.05.2010.

remax koja si ti lažovčina kada govoriš o čičku, ma vjerujem da si se ti još mućkao u tatinim jajcima u ta ponosna vremena hrvatske povijesti.

VL
OB
-obrisani-
19:15 14.05.2010.

Govoriti o Bobanovom udaranju milicionera u negativnom kontekstu a ni rijeci progovoriti o uzrocima koji su prethodili tome...moze samo mentalni bolesnik.

VL
OB
-obrisani-
18:57 14.05.2010.

Je li taj Čičak prodana duša ili nekakav egzibicionist? Reći da Boban ne smije biti uzor mladima jer je branio nvijača od brutalnog pendrečanja jugomilicije, moraš biti ili lud, ili pokvaren, ili teški jugonostalgičar, ili jadnik koji se je prodaoo za nešto dolara. Zar je trebao dati orden tom milicajcu i stisnuti mu ruku zbog dobro obavljenom batinanju Hrvata? Vrijeme je pokazalo da je od nekad uzora mladima Čička ostala samo prodana duša neprijateljima Hrvata i slobodne Hrvatske. Jadno, vrlo jadno! pozdrav vaš zmijicamala

VL
GE
generaly
19:13 14.05.2010.

Vrijeme je pokazalo... e, pa vrijeme je pokazalo da su kontekst događaja i razlozi i povodi koji dovedu do sukoba (pre)VAŽNI. Zato je Bobanov napad na policajca napad na neprijatelja svoga naroda, na osobu koja koristi poziciju čuvara reda da otvoreno upražnjava nasilje jednog naroda(srpskog) i institucija jedne države (Jugoslavije) nad drugim narodom. A nedavni napad nekih BBB-a na hrvatske policajce je napad na javni red i mir pa i pravni poredak hrvatske države. Usporedbe s prvom situacijom nema. Čičak zaboravlja i relativizira, ali narod neće. To što tvrdi je na tragu onih koji se danas prave da ne razumiju zašto je došlo do rata. Svaki rat ima duboke uzroke, ne radi se ni o ludilu, ni o sljepilu mase koje neka politika iskoristi. Hrvatski narod zna istinu, znao je odakle dolazi zlo i znao se braniti. I opet će, ako treba.

VL
OB
-obrisani-
19:44 14.05.2010.

zašto bobana nema u javnom životu zato što se srami zna on dobro kako je njegov ćaća za milion maraka i to ne žive love neko za tzv menadžerski kredit došao do imovine od preko 100 000 miliona eura znaa i zato šuti i bolje mu je da šuti, jer gdje god dođe ta će ga činjenica progoniti možda zvone i nije loš dečko (iako je mutav i totalno nezanimljiv), ali ćaća mu je prava lopina

VL
JA
jarac
19:48 14.05.2010.

E moj čičko: Ako mamić i boban nemogu biti uzor mladima, Ti nebi mogao biti uzor nikome,a najmanje bi mogao biti presjednik Hel.odbora, kako se ne sramiš to pisati,vrati se na početak domovinskog rata i sjeti se čemu si ti omladinu učio. a koliko si ideologija promjenio o tome nećemo. Uvjek si se zavlačio i gurao gdje ti nije njesto,a najviše si optuživao Hrvatske branitelje kod Haškog suda. Dakle tvoj moral je upitan, a institucija kojoj si na čelu treba moralnu vertikalu u ovom društvu,a ti to nisi. Zato se pokri ušima,ili bradom,svejedno.

VL
KO
kokolomoj
20:27 14.05.2010.

Odlično rečeno! Svako nasilje na utakmici je samo - huliganizam! I ne treba mu davati bilo kakav predznak, politički ili bilo koji drugi, time ga opravdavajući...

VL
OB
-obrisani-
19:56 14.05.2010.

na nasilje jna,četnika,udbaša i komunista,mrzitelja hrvatske i hrvata,komunista i četnika odgovorio sam puškom u ruci,tako je i boban na nasilje muslimančine kojeg su doklatili u zagreb da tuče hrvatsku djecu odgovorio nasiljem,odbranom časti dostojanstva i života,stoga ljudi kao zvone bobnann nam trebaju biti uzor,kao i branitelji vukovara koji su na nasilje srskog naroda nad hrvatskim odgovorili odbranom što če uskoro isti mrzitelji hrvatske nazvati nasiljem

VL
MA
malirvat
20:01 14.05.2010.

Eto pa to je nevjerojatno ,čovjek u isti koš stavlja kriminalca i jednog od najvećih hrvatskih nogometaša.Pa ko si ti da se javljaš u svaku emisiju na svakoj televiziji i o svemu imaš komentar.Pa nevjerojatno je da čovjek ima metamorfozu od 91-godine kad je bio zakleti hrvatski nacionalista(štoje dobro) ,do najveće hrvatske tužibabe.E sad ,kad su ga otkantali Haški jebivjetri i više ga ne doživljavaju onda sad radi ponovni spin da bi kao branio hrvatske interese.Ali nije on kriv ,jer kad su mediji takvi kao u Hrvatskoj onda je osoba poput Čička moralna vertikala i njega se zove u sve emisije,komentira u svim novinama,gostuje na radio stanicama,jednom rječju nebi bilo medija da nije sveprisutnog Čička..

VL
Avatar radusa
radusa
20:11 14.05.2010.

dobro sto se spominje mamic al gospodo ostavite bobana van te sapunice a cicak moj nemozes da poredis onu 1990 sa ovim danasnjim glupostima a boban je legenda....pa vi kakajte .........

VL
Avatar Burviles
Burviles
20:19 14.05.2010.

čičak bi trebal biti uzor mladima,ali u smislu kak naštetit i mrzit sve kaj je hrvatsko.

VL
PR
Protivcenzure
21:34 14.05.2010.

ne vjeruj čičku niti kada dobro govori. taj gospodin bi polagano trebao razmisliti o načinu odlaska iz hrvatskog javnog života.

VL
OB
-obrisani-
22:09 14.05.2010.

A TKO JE TAJ,ČIČAK?????

VL
OB
-obrisani-
01:38 15.05.2010.

Dubradi kako vas nije sram spominjat Bobana smradovi jednu UDBASKI nastavite li tako bit ce opet krvi .

VL
OB
-obrisani-
23:52 14.05.2010.

Prošli je dvadeset godina i ispleli su se mitovi i legende, ali da se Boban nije vratio iz na teren iz svlačiona i da nije napao milicajca ništa od svega ne bi bilo. Ali nitko ne kaže kako je legenda Boban bio manji od makovog zrna i kako je i koliko plakao, ridao i molio za oprost u tadašnjoj Đorđićevoj ? Kada je već bio takva faca što se nije kurčio i u Đorđićevoj?

VL
OB
-obrisani-
00:28 15.05.2010.

Boban je pogriješio samo u jednoj stvari 1990 godine - što ono jugoslavensko milicijsko govno nije koljenom sastavio posred čela s crvenom petokrakom.

VL
MA
malecnihrvat
09:45 15.05.2010.

Nisam bas nesto impresioniran cickom, naprotim. Smattram ga velikim kaputasom koji se vrti kako vjetar puse. Ali recenica napisana o mamicu vrlo stameno stoji: agresivni besprizorni Zdravko Mamić, osoba poznata po širenju primitivizma i mržnje, po prijetnjama i fizičkim obračunima.. Skidao se do gola, psovao novinare, prijetio im, nazivao ih četnicima, jugoslavenčinama, a sve uz prešutnu podršku društvenog i političkog establišmenta Svaka je rijec na mjestu. Naprosto je nevjerjarno da se takvom drustvenom sljamu pridaje ikakva paznja, a ne ovoliko pompe oko nekakvog nogometnog kluba kojeg je upravo taj psihicki bolesnik srozao na dno dna. Pa sjtimo se sto je nekada bi oDnamo, a sto je danas - ofucana masinerija za bogacenje mamicevih. Medijskia prepoznatljivst ovog bolesnika koji bi stalno trebao biti na tabletama protiv niza psihosomatskih bolesti, rezultat je opce drustvene krvne slike a koja se temelji na primitivizmu nepotizmi podobnosti ibeskrajnoj bahatosti. Uz ovakve nakaze mene je sram sto sam mu sunarodnjak! I samo bih jos pitao taj otpadak naseg drustva gdje je bio za domovinskog rata?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.