Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDBINA PREDSJEDNIKA

Chavezovim lijesom opet paradirali ulicama, gdje će završiti?

Tiago Primo, okomita kuća
Foto: Reuters
1/2
15.03.2013.
u 22:48

Cijeli taj proces oporba je nazvala perverznim, a vladu je optužila za iskorištavanje Chavezove smrti

Lijes s tijelom nedavno preminulog predsjednika Venezuele Huga Chaveza danas je ponovno provezen ulicama Caracasa, čime je obilježen 10. danas službenog prijenosa korote na državnoj televiziji.

Stotine tisuća Chavezovih simpatizera izašlo je na ulice kako bi nazočili prijevozu njegova tijela u vojni muzej na brdu na kojemu je 1992. godine izveo neuspjeli vojni udar. Chavezovo tijelo zasad će ostati na tom mjestu, no još nije poznato gdje će konačno biti pokopan.

Cijeli taj proces oporba je nazvala perverznim, a vladu je optužila za iskorištavanje Chavezove smrti za prikupljanje glasova na predstojećim predsjedničkim izborima.

>> Sve o smrti Huga Chaveza pratite na našem specijalu

Ključne riječi

Komentara 2

IR
irani.
10:25 16.03.2013.

Prilicno neukusno i jadno.

EH
ehh
18:44 16.03.2013.

Otišlo je sve van krajnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije