Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba s bolešću

Chavez mora na novu operaciju, kao nasljednika vidi Madura

chavez (1)
Reuters/Pixsell
09.12.2012.
u 10:23

Obraćajući se putem televizije iz predsjedničke palače, Chavez je kazao da bi ga, ako mu se zdrastveno stanje pogorša, trebao zamijeniti potpredsjednik Nicolas Maduro.

Hugo Chavez, predsjednik Venezuele, objavio je kako mu se vratio rak te da će na Kubi biti ponovno operiran, javlja CNN.

Obraćajući se putem televizije iz predsjedničke palače, Chavez je kazao da bi ga, ako mu se zdrastveno stanje pogorša, trebao zamijeniti potpredsjednik Nicolas Maduro.

Inače, Chavez se ovog tjedna vratio s liječenja na Kubi, no nakon što su liječnici otkrili maligne stanice u narednim danima očekuje ga povratak u Havanu.

A iako je javno govorio o raku nikad nije precizirao o kakavom se tipu radi. Navodno je imao već tri operacije zbog tumora te je prošao nekoliko kemoterapija.

>>Hugo Chavez mora opet na Kubu nastaviti liječenje zbog raka

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:12 09.12.2012.

brz i uspjesan oporavak ovom gospodinu,i da nam jos dugo pozivi.........

UN
unbekant
11:12 09.12.2012.

sta ovog gospodina ,jedan od rjetkih koji se smijo oduprijeti americkom impreijalistickom terorizmu,stvarno istinska steta......

DA
damocles
13:01 09.12.2012.

sretno hugo. bio ziv i zdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije