Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budni na granici

Četvorica Albanaca pokušala pješice šumom prijeći u Sloveniju

dunav granica
Marin Franov/Pixsell
24.07.2010.
u 13:55

TrojicaAlbanaca uhvaćena su sinoć oko 22.15 sati, dok je četvrti Albanac na šumskom predjelu u blizini Šapjana granicu pokušao prijeću jutrok oko 5.30 sati.

Trojicu Albanaca starosti 26, 40 i 44 godine zatekli su sinoć oko 22.15 sati granični policajci s prijelaza Rupa u blizini mjesta Šapjane.

Albanci su pješice šumskim putem pokušali ilegalno prijeći državnu granicu i ući u Sloveniju. Jutros, pak, oko 5.30 sati, također na šumskom predjelu u blizini Šapjana, u ruke policajcima pao je još jedan Albanac, 51-godišnjak, koji se uputio u Sloveniju.

Kako javljaju iz policije, četvorica albanskih državljana su na obavijesnom razgovoru kako bi se ustanovile sve okolnosti događaja.

Komentara 5

TU
Tupislav
08:26 26.07.2010.

A kaj nama fali \'|•!•|\'

ST
storm
14:03 24.07.2010.

Šta je ovo? Lepo su dobili ograđen tor na Kosovu od EU a njima sad ni to ne valja.

OB
-obrisani-
14:12 24.07.2010.

Pa kada četvorica Albanaca pokuša pješke preči u Sloveniju i EU savez nije baš neki veliki problem.. Problem se pojavi kada 4,5 milijona ljudi nekog balkanskog zavičaja pomoču obmana i mutenja pokušava u godini 2006 uči u EU savez i i uz to još pokrasti nama Slovencima ono malo mora što imamo..Hvala bogu bivaju uhvačeni u pokušaju poput ove četvorice Albanaca. Prva kazna je nemočno čekanje pred EU ulazom več 4 godine koje bi moglo potrajati a o dodatnim kaznama če presuditi arbitražni sud u vezi granice..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije