Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I vi ćete se smijati!

Najveći hit ikada! Pogledajte i vi čemu se to smije 120 milijuna korisnika Facebooka!

candace
Foto: Facebook
1/4
22.05.2016.
u 12:00

Teksašanka Candace Payne na rasprodaji je kupila masku Chewbacce. Nije ni slutila što će se onda dogoditi

Jedna je Teksašanka razvedrila dan više od 120 milijuna ljudi otkako se snimila dok se histerično smije ispod maske Chewbacce.

Candace Payne (37) postala je na Facebooku filmić, snimljen u automobilu nakon što je na rasprodaji za samo 17,99 dolara kupila masku koja proizvodi zvukove nalik onima koje ispušta jedan od najdražih junaka Ratova zvijezda.

Candace je pomislila da je to urnebesno smiješno, baš kao što je to pomislio i dobar dio korisnika interneta.

Candace ima dvoje djece, Duncana i Cadence, i supruga Chrisa. On je liječeni narkoman i alkoholičar. Ona se pak na baptističkom sveučilištu Ouachita odškolovala za učiteljicu glazbe. Tamo je bila proglašena i za missicu. 

Zahvaljujući njenom videu, ovih je dana drastično porasla i prodaja trgovine u kojoj je Candace kupila masku pa su radosni trgovci obitelj nagradili paketom igračaka.

Oglasio se i Peter Mayhew, glumac koji u filmskoj sagi glumi Chewbaccu. On je Candacin filmić proglasio “apsolutno divnim".

Očito, isto misli i 120 milijuna korisnika interneta.

>> Viralan hit promijenio mu život. Zbog snimke sina nakon posjeta zubaru živi kao kralj

Komentara 3

UM
umnjak
13:13 22.05.2016.

vratite mi moje dvije minute zivota ov9 gledajuci

RO
Rocky15
16:21 22.05.2016.

stipe mesić

KA
kacavenda
17:01 22.05.2016.

Burduš stevo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije