Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvoje Bujas

Čelnik Glasa poduzetnika poručio Ćoriću: 'Samo ti lupaj po poduzetnicima, nazire se i tebi kraj'

Foto: PIXSELL
1/3
02.02.2021.
u 07:23

Ti, koji si politički uhljeb, prozivaš vodstvo neovisne i jake Udruge za politički angažman?, poručio je Bujas nakon sinoćnjih ministrovih komentara

Tijekom sinoćnje rasprave u emisiji Otvoreno o epidemiološkim mjerama te zahtjevima poduzetnika da se relaksiraju, zaiskrilo je između ministra gospodarstva i održivog razvoja Tomislava Ćorića i izvršnog direktora Glasa poduzetnika Dražena Oreščanina, a oko cijele se situacije na svom Twitter profilu oglasio Hrvoje Bujas, prvi čovjek Glasa poduzetnika.

"Koji nas politički angažman? Ti, koji si politički uhljeb, prozivaš vodstvo neovisne i jake Udruge za politički angažman? Ti, čija stranka direktno postavlja vodstvo u HGK, HOK-u...prigovaraš nama jer smo neovisni i jer nas se ne može kupiti!?! Spin koji ne prolazi tč! Pokrij se..", poručio je Bujas putem Twittera ministru Ćoriću nakon njegove izjave u emisiji: 

"Ja ne vjerujem niti jednom podatku koji će iznijeti bilo Bujas, bilo Oreščanin. Govorimo o ljudima koji su ovu situaciju iskoristili za svoj politički angažman. Niti jedan niti drugi ne nose odgovornost za ono što rade, niti jedan od njih nije ugostitelj, ali pozivaju na bunt sve odgovorne građane i poduzetnike koji su se danas držali zakona. Oni koji to nisu učinili trebaju snositi sankcije zato što to nisu učinili. Možete se smijati koliko god hoćete. Krijete se iza drugih ljudi", kazao je sinoć Ćorić te dodao: 

"Huškate i dovodite nas sve u situaciju da se Hrvatska danas kao društvo pita treba li biti odgovorna i zaštititi zdravlje građane ili slušati takve poput vas. To vam neće proći", rekao je ministar.

"Samo ti tč lupaj po poduzetnicima...nazire se i tebi kraj! Puno pozdrava od UGP-a!", napisao je Bujas u drugoj objavi dok je raspravu u studiju Otvorenog prekinuo voditelj. 

Komentara 77

Avatar Poskok 1
Poskok 1
08:27 02.02.2021.

A zašto vi gospodo koji mislite da se voze poršei i curi s neba ne otvorite svoj lokal da curi i vama. Sad ima opremljenih lokala koji se iznajmljuju na sve strane za kikiriki. Nikad ih nije bilo više i nikad nisu bili jeftiniji. U čemu je problem ? Otvorite i evo poršea, bmw-a, love kao u priči...I to u kvartu. Kakva Irska i gluposti. Drugo, poduzetnici se udružuju u svoja udruženja unutar faha od kojih imaju koristi i tu nije nikom problem platiti članarinu. Od HGK nema nitko ništa, tko ima neka ju plaća, ne može biti poštenije. I treće, tu mnogi lupetaju o porezu jer nemaju pojma. Ljudi su najčešće u sivoj zoni jer im drugačije ne ostane ništa i jel rade za sve samo ne za sebe, a mnogima ni to ne pomaže pa i uz sivu zonu, kad poplaćaju sve ne ostane ništa... Tko misli da je drugačije, još jednom, lokala je jeftinih za iznajmiti kao u priči. Umjesto da tu prosipa pamet, neka pokaže kako se to radi i kako se za čas kupi bmw... Ili je ipak sigurnije biti kakav uhljebčić ili mami i tati na grbači, a tu lupetati...

DU
Deleted user
08:09 02.02.2021.

Ministar Čorić je ovog trenutka definitivno najslabija karika u vladi. Arogantan stav, izuzetno loše komunikacijske vještine kao i pojedine, još uvijek nerazjašnjene afere, čine ga plutajućom Ninom u vodama vladinih aktivnosti i napora da se ova krizna situacija dovede prema kraju. Nedovoljan kapacitet za ovako visoku dužnost.

ST
sttipe
08:04 02.02.2021.

Zašto se svi izabrani hdzovci nakon samo par miseci ponašaju ka vlasnici, a ne SLUŽBENICI ove države? Poduzetnici su u pravu, vlast ih većinu uništi, tako da pita više nego šta ovi mogu dati!! Svojima ne pita, pa tako prosijava i poduzetnike. S prosijanim poduzetnicima imaju manje "problema", jer su im "dužni", pošto su im ubili konkurenciju... Omertistan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije