Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
češka

Čehinju (60) do smrti izgrizlo 25 rotvajlera

\'rotvajler_nnn_bih_281009\'
Arhiva VL
10.12.2011.
u 13:38

Psi su napali ženu, a do dolaska policije već je bila mrtva. Susjedi kažu da rotvajlere nisu dovoljno hranili

Do smrti su izgrizli rotvajleri 60-godišnju ženu u Češkoj, izvijestila je tamošnja policija, piše BBC. Nesretna žena iz sela nedaleko od Praga pozvala je policiju kada su ju njezini kućni ljubimci napali, no dok su oni stigli, već je bilo kasno.

Policija ju je pronašla mrtvu, a umrla je nakon nekoliko smrtonosnih ugriza. Susjedi su ispričali policiji kako su psi pripadali ženinoj kćeri koja ih nije dovoljno hranila i brinula se o  njima. Jedan od njih čuo je ženu kako viče no nije se obazirao jer, kako je rekao policiji, često je čuo viku iz njihove kuće.

Ključne riječi

Komentara 9

OR
orisis
15:31 10.12.2011.

Bila je losh pack leader....

CP
copy paste
17:30 10.12.2011.

uvijek je dobra vijest kada životinja kazni oholog i okrutnog gospodara.smješak mi na lice....

VE
Vercingetorix
17:28 10.12.2011.

vucjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije