Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Čedo Jovanović: Protutužbom Srbija nastavlja s pogrešnom politikom

Čelnik LDP-a smatra da hrvatska tužba za genocid podnesena prije 11 godina "predstavlja odraz ratova iz 90-ih koji su bili određeni politikom tadašnjih predsjednika dviju zemalja, Slobodana Miloševića i Franje Tuđmana".

Komentari 60

SM
sudo.m
15:11 04.01.2010.

Tako mladim i perspektivnim politicarima poput Cede Jovanovica je vrlo tesko se probiti pored zaguljenih nacionalista i radikala ,a takvih je ogromna vecina.On je jedina svjetla tacka na srpskoj politickoj sceni i siguran sam da buducnost pripada njemu.Mlad je,pametan,perspektivan,karizmatican,...i vrlo objektivan!

VL
OB
-obrisani-
14:44 04.01.2010.

Čedo inače voli belo, kažu Srbi. Jest da je on uzeo Miloševića za ruku i odveo u maricu,ali je isto istina da vrlo slabo stoji u Srbiji. Od nas zavisi, vikao je s plakata. Nekako imam urođenu manu da bih simpatizirao ikog tko zagovara nekritički ulazak u EU, ma tko bio. Tužba-protutužba je besmisleno trošenje energije.

VL
OB
-obrisani-
14:55 04.01.2010.

Ko je Cedo Jovanovic?Jedan od buntovnika protiv Milosevica,i to mu je jedino pozitivno u politickoj karijeri!!Poznate su njegove veze sa Zemunskom mafijom,od kojih je primao naredjenja,i svakako dobro naplatio.Pokusava se profilirati orginalnim idejama koje u Srbiji ne prolaze,kao odmah se odreci Kosova,sto je za sada u Srbiji tabu tema.Jednom recju,mafijas koji nema ama bas nikakvog uticaja na kreiranje politike!Sve svoje kredite je rasprodao i jedino sto mu preostaje je da dize prasinu tamo gde je nema,pa ko se upeca-upeca se!!!

VL
OB
-obrisani-
15:29 04.01.2010.

Zanimljivo kako su uvijek neki poremećeni likovi, cijepljeni od domoljublja, a plaćeni od Sorosa i ekipe, upravo obožavani od ekstremista na \"drugoj strani\". Čedo Jovanović,osim što ima hrvatsko prezime,je zapravo od onih koji ne žele dobro vlastitom narodu,zapravo je u odnosu prema naciji kao i ateist u odnosu prema vjeri. Relevantan kao sugovornik samo za tržišnu cijenu \"beloga\" u Knez Mihajlovoj.

VL
OB
-obrisani-
15:29 04.01.2010.

Kad bude Hrvatska u EU, kraj je tim i ovakvim kontraproduktivnim akcijama. Tada ce Hrvatska drzati Srbiju u sahu i blokadi kao sto danas Slovenija drzi Hrvatsku ... Čedo Jovanović je po tom pitanju sasvim u pravu!

VL
GA
garderp
15:06 04.01.2010.

Koliko znadem, taj je Jovanović, inače podrijetlom Rom, šegrt u poduzeću koje financira Soroš, \"prijatelj\" sviju istočnih naroda kojemu je demokracija u malome prstu.

VL
OB
-obrisani-
15:59 04.01.2010.

SS,samo ga ti voli,eto vidis ujedinio je[Cedo]tebe i sulju pa se sad mozete zajedno igrati i mastati!!!A mislio sam da koalicija tebe i Sulje nije moguca.To ima sqmo na Balkanu!!!

VL
OB
-obrisani-
16:33 04.01.2010.

SS,Kako je tvoja ostrica otupela prema muslimanima,ali sto se mene tice Makijaveli je bio jevrejin i kad god sa tobom diskutujem to mi je u glavi.Jos i ti da shvatis neke stvari,ali to bi bilo previse traziti od tebe.U svakom slucaju cestitam ti koaliciju sa nadom da ce se i nastaviti.

VL
OB
-obrisani-
16:42 04.01.2010.

Dok god je glupi Šizik na suprotnoj strani, znam da ja nisam na krivoj. Šizife,razbludni sine,pronađi jednom više vlastiti identitet. Ti si dokaz da su mržnja i glupost na svijetu tom jedina konstanta.

VL
OB
-obrisani-
16:55 04.01.2010.

Samo idiot koji ne poznaje situaciju može nazvati Čedu Jovanovića perspektivnim i progresivnim političarom. Ne cijenim nijednu osobu, a kamoli političara koji prezire vlastitu naciju. Doduše, to Čedo radi samo zato kako bi i dalje imao za \"belo\". Da ne spominjem one njegove kasnonoćne posjete mafijašima u zatvoru. Soroševac. Sizife, brani Židove dok ubijaju Palestince, a molim te ostavi se Hrvatske i Hrvata.

VL
OB
-obrisani-
17:00 04.01.2010.

SS,Nisi ti protiv muslimanskih ekstremista vec protiv svih muslimana.Kao i svi ekstremisti upravo zato sto to po svojoj prirodi i jesu sklapanje saveza i sa djovolom je dobro doslo samo da se dodje do cilja.Na tvoju zalost Ceda nije reprezent Srbije i nece to nikad ni biti.Ostace marginalna figura u politici Srbije.Jedino ako mu ti platis vise od njegovih sponzora mozda i uspe.A mene si kao i uvek dobro procenio,nista novo.

VL
OB
-obrisani-
17:16 04.01.2010.

Zeljkoni, vec sam ti dva puta ponovio: Moje je zivotno iskustvo da nema tog neprijatelja s kojim se neki put ne bi mogli i sloziti, i nema prijatelja s kojim bi se mogli uvijek sloziti! Ak toga ne mozes skuziti,ti, to je tvoj problem. Idi ti pa pricaj s onim Fenlom, to je adresa za tebe ... Daj, zeljkoni, ako imas malo vremena, ispricaj mi jos jedanput onu pricu, kako ste Srbi dali nezahvalnima Hrvatima i Slovencima drzavu. Ta mi je prica od svih najdraza ...

VL
ST
strsica
23:18 05.01.2010.

Shebali svoj narod i jedni i drugi, pokrali, izlagali a sada bi i historiju da pisu i jedni i drugi. Samo naprijed Balkanski folklore. Tragikomedija nasih prostora. \"Seko, reci cu te mami da si pojela cokoladu, e probaj pa cu ja reci da si dijelila cokoladu samnom\".

VL
RO
RodeGraven
06:17 06.01.2010.

Od cega ste vi stradali da nam je znati? Mozda deseci tisuca vasih cetnika koji su ucestvovali u agresiji na Hrvatsku i Bosnu ali to da ste stradali mozes drobit malim pocetnicima Cedomire.

VL
SM
sudo.m
10:25 06.01.2010.

Strsice,opet ponovo pokazijes koliko si glupa.Ovdje se ne radi o cokoladicama vec o ljudskim zivotima-ocevima,majkama,sinovima,cerkama,unucicima,...a ti govoris o cokoladicama.STIDI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
14:21 04.01.2010.

Kad bude Hrvatska u EU, kraj je tim i ovakvim kontraproduktivnim akcijama. Tada ce Hrvatska drzati Srbiju u sahu kao sto danas Slovenija drzi Hrvatsku ... Čedo Jovanović je u pravu!

VL
OB
-obrisani-
14:21 04.01.2010.

Srpska protutuzba je samo odgovor na hrvatsku tuzbu. i to je to. Na kraju ce obje tuzbe biti povucene. braststvo i jedinstvo ce opet ozivjeti i svi ce mo biti sretni u novoj jugi, balkanskoj uniji ili cemu vec .... a nakon tog idemo zajedno u EU ....

VL
DO
dobravila
14:22 04.01.2010.

Hajde , bježi Čedo !! Daleko ti kuća ! I pusti oca domovine nam Hrvatske , dr. Franju Tuđmana na miru !! Ne možeš mu oprostiti što vas je zgazio , ha ? Plitički i vojno !!

VL
AA
AA
14:24 04.01.2010.

ahahahahahahahahahhahahah,eheheheheheeheheheheh,ahahahahahahahahahah,ehehehehehehehehehheehhehe. Srbadijo jadna i kukavna ahahahahahahahheheheheheh

VL
AC
@aciide@
15:09 04.01.2010.

Partija Čede Jovanovića je sastavljena isključivo od nacionalnih manjina građansko ateističke orijentacije kakva u Hr ne postoji, stoga i treba razumeti da njih savršeno zabole dupe šta je Srpski nacionalni interes, uglavnom se finansiraju od strane Amera i iz Briselaa i vode politiku koju im oni diktiraju !

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.