Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UDARU

Čečenski vođa Ramzan Kadirov napao WhatsApp

Ramzan Kadirov
Foto: Screenshot Youtube
1/2
21.05.2015.
u 17:30

Kadirov je one koji šire tračeve pozvao da prestanu koristiti aplikaciju, pitajući ih bi li voljeli da se njih ogovara na taj način

Popularna aplikacija za poruke WhatsApp našla se na udaru Ramzana Kadirova, kontroverznog čelnika Čečenije, prenosi RT. Kadirov je kritizirao korisnike WhatsAppa koji su ismijavali "vjenčanje stoljeća" između sredovječnog šefa policije Nažuda Gučigova i 17-godišnje djevojke Kede Gojlabijeve, objavio je Grozni TV.

Kadirov je one koji šire tračeve pozvao da prestanu koristiti aplikaciju, pitajući ih bi li voljeli da se njih ogovara na taj način.

- Budite Čečeni, mislite na svoju djecu. Obiteljska čast je najvažnija stvar - poručio je Kadirov, inače ljubitelj društvene mreže Instagram.

- Ne pišite na WhatsAppu. Muškarci, neka vam žene napuste WhatsApp - dodao je, prenosi RT.

Gučigov i djevojka vjenčali su se 16. svibnja, a događaju je nazočio i sam Kadirov nazvavši ga vjenčanjem stoljeća. Događaj je pak izazvao javnu sablazan nakon što su ruski mediji objavili da je djevojka bila prisiljena na brak. Članovi njezina obitelji rekli su pak da pritiska nije bilo, a majka je rekla da podržava njezinu volju.

 

>> Putinova miljenika uspoređuju s Boratom

>> Predsjednik Čečenije: Grozni će biti Dubai na Kavkazu!

Komentara 4

TO
tomzag
07:58 23.05.2015.

U SAD-u čak 30 posto maloljetnica ostane u drugom stanju, što je najveća cifra na svijetu. To je ta američka fejs generacija 21. stoljeća. (Podatak iz Planned Parenthood Federation of America).

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:17 21.05.2015.

Naravno, to je Rusija 21 stoljeca. Prislno vjencanje maloljetnice i starca. A pljujete po kojekakvim Jemenima zbog iste stvari.

BF
bf2
14:44 22.05.2015.

Ruska lutkica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije