Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čečenski diktator

Putinova miljenika uspoređuju s Boratom

Ramazan Kadirov (1)
Foto: Instagram
1/5
20.02.2013.
u 19:27

Nojevi i pilići – 
Na fotografijama baš i ne djeluje kao moćni vladar koji je pobijedio islamiste. Vlada čvrstom rukom, protjerao je islamiste i osigurao da za Putina glasuje 99 posto Čečenaca.

Čečenski predsjednik Ramzan Kadirov, koji je ovu rusku republiku toliko priklonio Vladimiru Putinu da on danas može računati na 99 posto glasova tamošnjih birača, nova je internetska zvijezda.

Zasad još nepoznati Čečenac na internet je postavio cijeli niz Kadirovljevih fotografija koje su očito skinute iz njegove privatne kolekcije, a na njima Kadirov, u najmanju ruku, izgleda smiješno. Kadirov ne nalikuje na lokalnog diktatora čiji su sigurnjaci islamistima rezali prste kako bi od njih izvukli priznanja, već prije na Borata, izmišljenog novinara iz Kazahstana kojega je utjelovio Sacha Baron Cohen. Kadirov je očito iz vlastitog zadovoljstva pokušavao imitirati svog velikog uzora i idola Putina pa se fotografirao u akcijskim pozama.

Doduše, s viteškom kacigom i krivom sabljom u ruci više djeluje kao član povorke maškara nego mitski heroj, dok u svojoj potjeri za nojem ni najmanje ne odiše veličanstvenošću. Fotografije je na Instagram postavio korisnik pod profilom alihan777, a prema nekim teorijama, to je upravo korisnički račun kojim upravlja sam čečenski predsjednik jer drugi do fotografija ne bi mogli doći.

Komentara 3

Avatar Alfons_x
Alfons_x
08:34 22.02.2013.

irani Čemu se ti rugaš? Nije li u SAD Bush pobijedio iako je za njega glasovalo manje amerikanaca nego za Al Gorea? Nije li u Hrvatskoj ZA ulazak u EU glasalo manje birača nego što bi trebalo skupiti potpisa za za referendum? Stara poslovica kaže.....sjelo ruglo pokraj puta i ruga se svakome

Avatar Alfons_x
Alfons_x
08:36 22.02.2013.

Demokracija je floskula za budale........koje svake 4 godine imaju privid da na nešto utječu

IR
irani.
18:35 21.02.2013.

Najuspjesniji izborni okrug je imao 107% odaziv biraca, naravno sve za Putina. Pardon, bio je JEDAN glas za Zyuganova. DE-mo-kracija! De-mo-kracija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije