Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
projekt života

Predsjednik Čečenije: Grozni će biti Dubai na Kavkazu!

ramzan kadirov
Government.ru
30.08.2013.
u 17:39

U prvoj fazi najavljena je gradnja multifunkcionalnog centra u kojem bi trebali biti smješteni luksuzni stanovi

Dosta je bilo slika Groznog i Čečenije razorenih ratom i sukobima! Dragi prijatelji, odlučio sam sagraditi novi, sjajni Grozni city koji će biti najveličanstveniji grad u regiji – objavio je svojim sunarodnjacima čečenski predsjednik Ramzan Kadirov predstavljajući projekte u Groznom koji bi trebali tom razrušenom gradu, ali i cijeloj državi, dati sasvim novi vizualni identitet.

Tamošnji mediji već su objavili kako Kadirov kreće u projekt života. U prvoj fazi najavljena je gradnja multifunkcionalnog centra u kojem bi trebali biti smješteni luksuzni stanovi, prodavaonice, kina, pa čak i muzej prvog čečenskog predsjednika. U drugoj fazi gradit će se poslovno-stambeno središte s blještavom džamijom koje bi trebalo postati simbolom novog Groznog.

– Biti će to Dubai na Kavkazu – kazao je Ramzan Kadirov.

>> Izgorio najviši neboder u Čečeniji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije