do popunjenja kapaciteta

Čakovečki mlinovi počinju s otkupom pšenice, poznato po kojim cijenama

Male kolone za otkup pšenice ispred Čakovečkih mlinova
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
10.07.2023.
u 16:07

Isplata za prodanu pšenicu i raž je u roku od dva radna dana, izvijestio je predsjednik Uprave Nino Varga

Čakovečki mlinovi sutra 11. srpnja počinju otkupljivati pšenicu i raž roda 2023. do popunjenja silosnih kapaciteta, a najkasnije do 15. kolovoza. Cijena za tonu pšenice premium klase je 200 eura, 1. klase 190 eura, 2. klase 180, 3. klase 170 i 4. klase 160 eura. Cijena za tonu raži je 170 eura. 

Neće se primati pšenica s proteinom manjim od 9,0 posto, vlagom iznad 21 posto, hektolitarskom masom manjom od 70 kg/hl, ni s primjesama iznad šest posto. Isplata za prodanu pšenicu i raž je u roku od dva radna dana, izvijestio je predsjednik Uprave Nino Varga.  

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Paprene cijene na Dolcu: Kila mahuna čak 6 eura, mjerica malina i do 4 eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije