Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK BAJSU!?

Čačija i Grčić za sve krive Hrga, čak i za koaliciju s SDP-om

Čačija, Grčić i Salaj izašli iz HSS-a
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
26.03.2014.
u 18:54

Sad već bivši glavni stratezi HSS-a bjelovarske županije obrazlažući svoje razloge napuštanja stranke za sve loše u njoj okrivili B. Hrga

- Zgrožen sam onim što je prošli tjedan o nama izreklo županijsko vodstvo HSS-a nazivajući nas bolesnim tkivom koje se samo okoristilo o stranku - kazao je Miroslav Čačija, sad već bivši HSS-ovac, pokušavajući danas novinarima obrazložiti razloge zašto je zajedno sa Stankom Grčićem i Zlatkom Salajem nakon 22 godine članstva napustio HSS.

Pred iznenađenim novinarima bez trunke samokritičnosti Čačija je za sve okrivio aktualnog predsjednika stranke Hrga i njegove navodne poslušnike koji su, kako je to sada napokon otkrio, na upitan način iz stranke isključili Damira Bajsa i od tada je za HSS bjelovarske županije sve krenulo loše. Iznenadno hvaleći Bajsa, Čačija se prisjetio da su upravo po Hrgovu nalogu na prethodnim lokalnim izborima išli u koaliciju s SDP-om.

- Hrg je želio napakostiti Bajsu pa mi je rekao da idem u koaliciju ako treba i s crnim vragom, samo da on ne postane župan-prisjetio se Čačija i izazvao podsmjeh okupljenih novinara. Pepelom se posuo i Stanko Grčić kazavši da su vjerojatno pogriješili kada nisu dali veću potporu Bajsu u trenucima kada ga je Hrg gurao iz HSS-a. Odbacio je i optužbe županijskog vodstva da se okoristio o stranku primajući mjesečno i po 30-ak tisuća kuna.

- Sve su to laži i izmišljotine, mjesečno primim 9.000 kuna, a to je mirovina i naknada iz NO Cesta - kazao je Grčić. O tome da su upravo njih dvojica imali ključnu ulogu u kreiranju lokalne politike, pa time i u kreiranju svih promašaja koje je HSS imao u posljednje dvije godine nisu rekli ni riječ.

>> Kao najbolje u masi kandidata izabrali dvoje s Bajsove liste

Komentara 2

YO
yocko
20:21 26.03.2014.

Nemojte Hrga kriviti,zna čovjek šta radi kad ima fax završen,pa tu je i diploma,samo bi ju trebao netko provjeriti dal nije slučajno kupljena..

C0
cos 01
10:20 27.03.2014.

Staru Hrvatsku stranku pretvorili u marginalnu. Kad se samo sjetim pokušaja izbacivanja iz stranke Marijane Petir jer se usprotivila prepuštanju Ministarstva Poljoprivrede HDZ-u.To je bilo doslovno ostavljanje na cijedilu svog biračkog tijela.Za uzvrat Panjkerić je od Čobankovića naslijedio Ministarstvo Regionalnog Razvoja koje je sva sredstva potrošio dvije godine unaprijed. Kad se sjetim izbacivanja iz Hrvatskog Sabora Damira Bajsa, tada naj uspješnijeg ministra u vladi. I sve za to da bi Hrg , po zanimanju " teta u vrtiću" zasjeo na njegovo mjesto.HSS je razoren .Friščić i Panjkrtić su u mirovini a interese sela i seljaka nema tko štititi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije