Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK BAJSU!?
Povratak na članak

Čačija i Grčić za sve krive Hrga, čak i za koaliciju s SDP-om

Sad već bivši glavni stratezi HSS-a bjelovarske županije obrazlažući svoje razloge napuštanja stranke za sve loše u njoj okrivili B. Hrga

Komentari 2

YO
yocko
20:21 26.03.2014.

Nemojte Hrga kriviti,zna čovjek šta radi kad ima fax završen,pa tu je i diploma,samo bi ju trebao netko provjeriti dal nije slučajno kupljena..

VL
C0
cos 01
10:20 27.03.2014.

Staru Hrvatsku stranku pretvorili u marginalnu. Kad se samo sjetim pokušaja izbacivanja iz stranke Marijane Petir jer se usprotivila prepuštanju Ministarstva Poljoprivrede HDZ-u.To je bilo doslovno ostavljanje na cijedilu svog biračkog tijela.Za uzvrat Panjkerić je od Čobankovića naslijedio Ministarstvo Regionalnog Razvoja koje je sva sredstva potrošio dvije godine unaprijed. Kad se sjetim izbacivanja iz Hrvatskog Sabora Damira Bajsa, tada naj uspješnijeg ministra u vladi. I sve za to da bi Hrg , po zanimanju " teta u vrtiću" zasjeo na njegovo mjesto.HSS je razoren .Friščić i Panjkrtić su u mirovini a interese sela i seljaka nema tko štititi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.