Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Čačićevi Reformisti upozorili na ambroziju, vlast uzvraća: To je ljekovita zlatnica!

Foto: Reformisti
14.08.2019.
u 14:00

- Grad Varaždin očito je postao tempirana bomba, s jedne strane ulaza u Grad za dobrodošlicu čekaju nas bale smeća, a s druge strane ulaza u Grad rastu polja ambrozije - ističe Soldatek.

Predsjednica mjesnog ogranka Reformista Kučan Marofa Mirjana Soldatek upozorila je gradsku vlast da na ulazu u selo raste ambrozija.

- Grad Varaždin očito je postao tempirana bomba, s jedne strane ulaza u Grad za dobrodošlicu čekaju nas bale smeća, a s druge strane ulaza u Grad rastu polja ambrozije - ističe Soldatek.

U ime Grada Varaždina reagirao je zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar koji smatra da su Reformisti svojim priopćenjem o ambroziji pokazali dosad nezabilježenu razinu politikanstva jer su uz priopćenje poslali fotografiju polja na kojem se uopće ne nalazi ambrozija, nego zlatnica ili zlatošipka, ljekovita biljka koja raste na neobrađenim površinama.

- Kad je u pitanju borba protiv biljaka koje izazivaju alergiju, gradska vlast čini sve što je u njenoj nadležnosti kako bi se uklonila ambrozija. Između ostalog, upravo je u tijeku nadzor nad površinama koje su zarasle u ambroziju kako bi se utvrdilo tko je vlasnik takvih zemljišta i naredilo uklanjanje. Upravo u Kućan Marofu je izdano 10 prekršajnih naloga i vode se postupci protiv prekršitelja - odgovorio je Avar i pozvao Reformiste da poljoprivrednom politikom u županiji pridonesu većoj obrađenosti poljoprivrednog zemljišta.

Ključne riječi

Komentara 1

AV
avim
16:27 14.08.2019.

Taj Čačić i ne može o ničemu pričati pa eto našao ambroziju.Bravo Čačiću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije