Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Čačićevi Reformisti upozorili na ambroziju, vlast uzvraća: To je ljekovita zlatnica!

- Grad Varaždin očito je postao tempirana bomba, s jedne strane ulaza u Grad za dobrodošlicu čekaju nas bale smeća, a s druge strane ulaza u Grad rastu polja ambrozije - ističe Soldatek.
14. kolovoza 2019. u 14:00 1 komentara 661 prikaza
Foto: Reformisti

Predsjednica mjesnog ogranka Reformista Kučan Marofa Mirjana Soldatek upozorila je gradsku vlast da na ulazu u selo raste ambrozija.

Alergije – cjelovit pristup rješavanju problema PROMO Alergije – cjelovit pristup rješavanju problema

- Grad Varaždin očito je postao tempirana bomba, s jedne strane ulaza u Grad za dobrodošlicu čekaju nas bale smeća, a s druge strane ulaza u Grad rastu polja ambrozije - ističe Soldatek.

U ime Grada Varaždina reagirao je zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar koji smatra da su Reformisti svojim priopćenjem o ambroziji pokazali dosad nezabilježenu razinu politikanstva jer su uz priopćenje poslali fotografiju polja na kojem se uopće ne nalazi ambrozija, nego zlatnica ili zlatošipka, ljekovita biljka koja raste na neobrađenim površinama.

- Kad je u pitanju borba protiv biljaka koje izazivaju alergiju, gradska vlast čini sve što je u njenoj nadležnosti kako bi se uklonila ambrozija. Između ostalog, upravo je u tijeku nadzor nad površinama koje su zarasle u ambroziju kako bi se utvrdilo tko je vlasnik takvih zemljišta i naredilo uklanjanje. Upravo u Kućan Marofu je izdano 10 prekršajnih naloga i vode se postupci protiv prekršitelja - odgovorio je Avar i pozvao Reformiste da poljoprivrednom politikom u županiji pridonesu većoj obrađenosti poljoprivrednog zemljišta.

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
A1 Hrvatska
DONOSI A1
Od minus 7 do plus 13 u dva dana: uzroke vremenskih promjena u Zagrebu i na Sljemenu otkrijte u ekskluzivnom specijalu NET ZERO
  • avim:

    Taj Čačić i ne može o ničemu pričati pa eto našao ambroziju.Bravo Čačiću