Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poluge razvoja

Čačić: Treba uložiti u energetiku, turizam i okoliš, a ne Pelješki most

slika14
Arhiva VL
01.04.2010.
u 15:11

Za poticanje gospodarstva mogu se koristiti svakakve gluposti poput zaduživanja zbog Pelješkog mosta – rekao je Čačić.

Radimir Čačić, šef HNS-a, predstavio je danas svoj prijedlog za pokretanje hrvatskog gospodarstva. Smatra da bi se u ovom trenutku trebalo uložiti u četiri sektora: turizam, željeznicu, energetiku i gospodarenje okolišem.

 – Za poticanje gospodarstva mogu se koristiti svakakve gluposti poput zaduživanja zbog Pelješkog mosta. Koliko je taj projekt dobar pokazuje da nitko izvana nije želio uložiti u njega – rekao je Čačić.

U turizmu bi aktivirao nekretnine u vlasništvu države u koje bi se moglo privući dvije milijarde eura investicija; u energetici predlaže ulaganje u hidro i termoelektrane te LNG terminal; zalaže se za obnovu željeznice te povlačenje novca iz europskih fondova za gospodarenje okolišem.

Komentara 33

OB
-obrisani-
11:36 02.04.2010.

02.04.2010. u 06:46h voox123 je napisao/la: Morki covik zasto ne idete loviti ribu jer je to najbolje sto znate i svi ce vas cijeniti po tome.Ekonomiju ostavite CACICU. -------------------------------------------------------------- E moj polupani lončiću.... Šuker je (predpostavljam) oličje ekonomiste za tebe? Zna se?

OB
-obrisani-
06:46 02.04.2010.

Morki covik zasto ne idete loviti ribu jer je to najbolje sto znate i svi ce vas cijeniti po tome.Ekonomiju ostavite CACICU.

OB
-obrisani-
19:22 01.04.2010.

Smeta ti most jer nemas ti profita od njega a to sta hrvatsku moras prolazit sa Putovnicom to je tebi i drago jer je neikad nisi ni volija kao svoju zemlju ti i Pusicka ste za BG glavni grad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije