Naslovnica Vijesti EU izbori

Čačić: Protestni glasovi prelili su se Kolakušiću, Živi zid se razotkrio

Bandić i HNS i s velikim proračunom, pokazali su da te stranke nestaju, pa čak i kad su kao Start Dalije Orešković tek nastale, kaže Radimir Čačić
27. svibnja 2019. u 14:44 8 komentara 1642 prikaza
Radimir Čačić
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

EU izbori na koje su Start Dalije Orešković, stranka Milana Bandića i HNS izlazili s tvrdnjama o svojoj snazi i mandatima, sa snažnom medijskom pompom, a Bandić i HNS i s velikim proračunom, pokazali su da te stranke nestaju, pa čak i kad su kao Start Dalije Orešković tek nastale – komentirali su izborne rezultate u Narodnoj stranci-Reformisti.

Kolakušić osvojio mandat na Europskim izborima i najavio predsjedničku kandidaturu europski parlament Kolakušić: Bit ću šef države, pravosuđa, MUP-a i premijer

Predsjednik stranke Radimir Čačić smatra da je Kolakušićev rezultat posljedica toga što se protestni glasovi odmiču od Živog zida koji se razotkrio kao stranka pojedinaca sklonih zloupotrebi sustava za osobne interese.

– Sad imate poruku da su stabilno i dugoročno politike u regijama budućnost. Samo dvije su stranke regionalno jake, a to su IDS i Narodna stranka - Reformisti – zaključio je Čačić. Reformisti su osvojili manje od jedan posto glasova.

GALERIJA Ovih 12 kandidata osvojilo je mandate za Europski parlament

Radimir Čačić
1 / 15
Ilustracija
VAŽNO
Imate atmosferski bojler? Ovo su neke stvari na koje treba paziti kako biste izbjegli tragične posljedice

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Domovine_sin
  Domovine_sin:

  Svaki normalni i pošteni varaždinac srami se ove spodobe koja je, uzgred, rođena u Zagrebu.

 • Avatar paloma blanca
  paloma blanca:

  Tko se javlja, prvi od pozadi :) Reformistima i HNS-ci , mjesto je u Biškupcu na sajmištu, vjerojatno zna da je to četvrtkom. Bandiću je najprimjereniji Jakuševac. Bez brige i ostali će doći na red.

 • Neo001:

  Javio se najstariji kriminalac na ovim prostoriam još iz bivše juge od kojeg su učili drugi kriminalci partije. apsurd je što nitko od te komunjarske zločinačke mafije nije za ništa odgovarao. Da li je to jasno kolakušiću ? vidjeti ćemo ... prikaži još!o što će poduzeti po tome.