Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županja

Čačić: Prosvjedi su jasan poziv Vladi da ode

cacic
Zvonko Živković/VLM
03.03.2011.
u 17:17

Pozvao se na posljednje istraživanje javnog mnijenja, čak 85 posto građana Hrvatske smatra da Vlada državu vodi u krivom smjeru, što je znak da je izgubila legitimitet

Na konferenciji za novinare održanoj u Županji predsjednik HNS-a Radimir Čačić potvrdio je kako će podnijeti tužbu protiv Vlade RH zbog izjave njenog glasnogovornika Mladena Pavića da iza prosvjeda stoje neke oporbene stranke.

- Vladi sam dao rok da se do danas ogradi od klevetničke izjave Mladena Pavića. Budući to ona nije učinila, odvjetničkom sam uredu predao sve relevantne podatke za sastavljanje tužbe koja će, kako očekujem, biti predana početkom idućeg tjedna, kazao je Čačić.

Za prosvjede je istakao da nisu „ulica“ nego jasna poruka Vladi da ode jer, pozvao se na posljednje istraživanje javnog mnijenja, čak 85 posto građana Hrvatske smatra da državu vodi u krivom smjeru, što je znak da je izgubila legitimitet. „Ulica“ je, napomenuo je, bio prosvjed 2001. godine u Splitu kada se pozivalo na oružje i likvidacije te huliganski ispadi prošle subote kada je, po njegovu mišljenju, policija propustila preventivno postupiti. Radi se, kazao je predsjednik HNS-a, o policiji dobro poznatim izgrednicima.

Radimir Čačić se kratko osvrnuo i na najavu o skorom puštanju iz zatvora u Zenici vukovarskog branitelja Tihomira Purde naglasivši kako je to jedina radosna vijest za građane Hrvatske u posljednja dva mjeseca.

Komentara 33

OB
-obrisani-
18:41 03.03.2011.

sramotno je da se bahati cacic pojavljuje u medijima i osudiva ljude a on za smrt dvoje ljudi nista ne odgovara ili je podmitio madarsko pravosude...kad ce bit sudenje cacicu? -PRAVDA

TI
TitoPartija
18:48 03.03.2011.

Vladimire Poznajem Čačića osobno. Kad bi samo znao iz kojih okolnosti! Pao bi na svoje komunističko dupe.

MI
mate.im
22:05 03.03.2011.

ko o čemu čačić o poštenju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije