Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OBMANJIVAO GRAĐANE'

Čačić: Ako Stričak sam ne podnese ostavku, tražimo od premijera da je zatraži

Zagreb: Sastanak parlamentarne većine
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
14.10.2022.
u 17:04

Ovakvo ponašanje dužnosnika potkrijepljeno i video snimkom do sada je nezabilježeno u Hrvatskoj, smatra Čačić

Objavljena snimka pokazuje što smo i do sada tvrdili. Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak (HDZ) fizički se obračunavao s gostima kafića u 3.20 ujutro u vidno alkoholiziranom stanju.

Nakon nasilnog događaja lagao je obmanjivao građane o apsolutno svemu. Policijska uprava podnijela je prekršajnu prijavu protiv njega za remećenje javnog reda i mira, kao i za vrijeđanje i omalovažavanje policijskih službenika. 

Ovakvo ponašanje dužnosnika potkrijepljeno i video snimkom do sada je nezabilježeno u Hrvatskoj. 

Ukoliko Stričak, kao nasilnik poznat iz crnih kronika, sam ne podnese ostavku odmah tražimo od premijera Plenkovića da zatraži njegovu ostavku jer u protivnom znači da stoji iza njegovih sadašnjih i bivših postupak, navodi se u priopćenju koje potpisuje Radimir Čačić, predsjednik Narodne stranke – Reformisti. 

>> VIDEO Sanader oslobođen optužbi za aferu Hypo

Komentara 17

BA
bacenheider
17:19 14.10.2022.

I ti si prvi dvostruki ubica bio potpredsednik Vlade i za to 6 mjeseci igrao golf u Puli.Ti si zadnji koji moze nekome nesto prebacivati.Covjek te na izborima pobijedel!

PR
prajdali100
18:10 14.10.2022.

Ratko je možda u pravu ali bi ipak bilo dobro da On ne spominje previše zakone.

DU
Deleted user
18:36 14.10.2022.

Čačić traži nečiju ostavku. Čovjek bahati ubojica ima morala nešto tražiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije