Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSKUPILA LJETOVANJA

Butković o cijenama na Jadranu: Mislim da će se urazumiti i sniziti ih dok im je vrijeme

Zagreb: Potpisan Ugovor o isporuci 20 niskopodnih tramvaja za ZET d.o.o.
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
28.06.2023.
u 20:25

Ministar Oleg Butković nešto je optimističniji od kolege Marka Primorca u pogledu strelovitog rasta cijena na Jadranu

Ministar mora prometa i infrastrukture Oleg Butković komentirao je stanje hrvatskog gospodarstva, osvrćući se na rezultate porezne reforme, a spomenuo je i vrlo zamjetno poskupljenje sadržaja na Jadranu, u Dnevniku Nove TV.

Objasnio je kako je provedeno više krugova poreznih reformi s ciljem rasterećenja hrvatskog gospodarstva. "Cilj ove reforme je da dođe do rasta plaća, najviše onima koji imaju najniže plaće" kazao je, dodajući da se Vlada bori protiv inflacije koja je manja u odnosu na nekoliko mjeseci ranije.

"Vlada je čitavim nizom mjera regulirala cijene goriva, struje i plina. To ostaje do daljnjega" nasglasio je.

Što se tiče cijena na Jadranu, Butković je nešto optimističniji od ministra financija Marka Primorca. "Mislim da će se mnogi urazumiti, opametiti i sniziti te cijene dok im je vrijeme" smatra, dodajući kako su neki hoteli već počeli smanjivati cijene.

VIDEO Pogodite koliko koštaju ležaljke na Hvaru? TIkTokerica se vratila na otok nakon četiri godine i ostala u šoku

Komentara 6

MA
Marinooo
20:07 03.07.2023.

Nisu cijene otišle 50% gore samo na Jadranu. Kaufland,Lidl,Interspar, Plodine,Tomy... vjerojatno imaju iste cijene i u Zagrebu i na kontinentu. Nije problem kugla sladoleda u slastičarnici, problem su marketi i cijene hrane.

FR
franjo
22:27 28.06.2023.

Neka obiđe cijelu obalu i pogleda apartmane i ugostiteljske objekte pa neka ih 90% zatvori jer ovo je ruglo što se nudi. Ne zaboravite da je ova godina početak kraja turizma u Hrvatskoj. Najskuplji a ponuda je nula.

SP
Split71
21:52 28.06.2023.

Dolazi pajdo sve na svoje i narod će nešto uništiti,nemogu samo live i desni i centri,narodna je zadnja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije